Rendkívüli: megtalálhatták Farkas Helga gyilkosát! A rendőröknek mindent kizáró bizonyítékuk van rá!

2017. november 27., hétfő
A férfi tenyérlenyomata azonos azzal, amelyet 26 évvel ezelőtt Farkas Helga autójának visszapillantó tükrén rögzítettek a rendőrök.

magunk is alig hisszük, de lezárulhat a 263 évvel ezelőtti emberrablás, és felteétrlezett gyilkosság ügye, mely az egész országot foglalkoztatta, és évről-évre foglalkoztatja ma is.

Megtalálhatták a rendőrök azt a tettest, aki ült a lány kocsijában, közvetlenül az eltűnés előtt. Erre ráadásul minden kétséget kizáró bizonyítékuk van.

A Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy Dél-Olaszországban, Calabria tartományban találtak rá arra a férfira, akinek tenyérlenyomata azonos azzal, amelyet 26 évvel ezelőtt Farkas Helga autójának visszapillantó tükrén rögzítettek a rendőrök

Annak idején a híres sztárnyomozó, Palatinus Gábor rengeteg információt gyűjtött és megesküdött rá, hogy olasz bűnözői csoport rabolhatta el Farkas Helgát.

Az ő ügye volt a magyar kriminalisztika legrejtélyesbb ezidáig megoldatlan esete.

A rendelkezésre álló információk alapján Farkas Helga elrablására 1991. június 27.-én csütörtökön került sor Orosháza és Szeged között a 47-es úton. Aznap este a lány édesanyjával és testvérével indult volna két autóval Szegedre, de mivel a család piros Mazda MX-5 típusú kocsijában még olajat kellett cserélni, az édesanya Helga testvérével hamarabb nekivágott az útnak.

Helgát soha többé nem látták, autóját üresen találták meg.

A családot később zsarolók zaklatják telefonon, és 500.000 német márkát követelnek a vállalkozón, a lányuk életéért cserébe. Itt még lehet hallani a lány hangját a telefonban, először és utoljára... július 30-án érkezett az utolsó zsaroló hívás, majd többé egyetlen hívás sem jött az emberrablóktól.

Rengeteg elmélet szóületett arról, hogy a lányt talán már akkor megölték, avgy még csodával határos módon ma is életben lehet.

Úgy tűniok, ma végre pontot tehettek az ügy végére, ugyanis döbbenetes dolgokról számoltak be a hatóságok.

Az ügyben érintett müncheni autótolvaj-banda volt tagja, Fésü Péter az egykori rendőr szerint 2011-ben meghalt Magyarországon tüdőrákban.

Palatinus két évig próbálta arra rávenni a férfit, hogy segítsen Farkas Helga gyilkosának azonosításában. Fésü végül halála előtt két héttel egy levelet adott át a nyomozónak, ebben nevezte meg a lány gyilkosát, Z.-t.

A lány holtteste mind a mai napig nem került elő.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély érdekes hihetetlen rejtélyek érdekesség történelem bűnügy


Megtekintések száma: 56789

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet