Rendkívüli. rejtélyes, jégkorszak előtt épült vízalatti piramisokat fedeztek fel

2021. november 30., kedd
A Bahamákon a partok közelében az óceán mélyén találtak rájuk, felvételeket is készítettek róluk!

A Bahamák mellett fekvő New Providence sziget partjai közelében az óceán alján két elsüllyedt ősi piramis is található. Bizonyítékként a Google Earth műholdas fotói szolgálnak sokak szerint, amelyeken valóban látszik két gyanús struktúra.

Alapjuk élei 100 méter körül lehetnek, magasságuk nagyjából hatvan méter.

Ezek jókora méretek, de nem olyan nagyok, mint az egyiptomi piramisok nagy része.

A felvételeket maga Scott C. Waring kutató is megnézte, és elmondta, hogy az a személyes véleménye, hogy a piramis alakzat vonalai jól megkülönböztethetők, vagyis elképzelhető, hogy ezek ténylegesen piramis struktúrák

Az egyik objektum a gízai piramisokra hasonlít, míg a másik inkább a maja lépcsős piramisokra hajaz tört éleivel.

Még Tyler Glockner, a kétes hírű UFO-kutató is igazat adott kollégájának.

Szerinte nyilvánvalóan nagyon régiek a piramisok, de a vízben eltöltött ki tudja hány ezer év ellenére elég jó állapotban vannak. Talán pont az konzerválta őket, hogy a víz alá kerültek és nem voltak kitéve a karibi éghajlat szeszélyeinek.

A térség évtizedek óta számos összeesküvés elméletben megfordult, mint helyszín. Sokak szerint ugyanis itt kellene keresni a rég elveszett Atlantiszt, az ősi civilizációt, mely az idők során végleg elveszett.

Az elmélet nem is volt annyira alaptalan, mivel már korábban, 1990-ben is felfedeztek a környéken rejtélyes romokan a víz alatt, ezek Kuba partjai mentén találhatók.

Az nyilvánvalóvá válik ezekből a leletekről, hogy a nagy özönvíz előtt épülhettek a piramisok és egyéb épületek, mivel akkor még nem voltak víz alatt.

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy legalább több ezer évesek, egyes becslések szerint pedig akár 10 ezer évesek is lehetnek, vagyis régebbiek az egyiptomi piramisoknál.

A legutóbbi jégkorszak végén a világtengerek szintje mintegy 120 méterrel megemelkedett az elolvad vastag jégtakarónak hála. Ha létezett is egy korai fejlett civilizáció, aligha a hegytetőkre építkeztek. ű

A tudományos világ az ilyen, és ehhez hasonló felfedezésekkel alig foglalkozik.

Sokak szerint azért, mert kategorikusan tagadják azt, ami az emberiség eltitkolandó múltjához tartozik.

A történelem során ugyanis egy hamis képet festettek fel az emberiségről nekünk, melyet nem kívánnak lerombolni ezekkel az új, mindennek ellentmondó leletekkel...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek idegenek elveszett civilizációk piramisok atlantisz ősi technológia


Megtekintések száma: 356588

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet