Rendkívüli: szivar alakú objektum száguld a Föld felé! A Harvard kutatói szerint földönkívüli szerkezet lehet!

2018. november 9., péntek
Egy rejtélyes szivar-alakú objektum közeledik a Föld felé: a Harvard Egyetem kutatói szerint ez akár egy űrhajó is lehet. Mármint egy UFÓ, jobban mondva.

Amikor az objektum – amit Oumuama-nak hívnak – elhagyta a Napot, az asztronómusok észrevették, hogy a sebessége elkezdett növekedni. 

Még múlt év októberében fedezték fel először ezt az azonosítatlan repülő testet az űrben, ami körülbelül 400 méter átmérőjű lehet.

Ekkor még csak 59,03 m/h -val haladt.

De most a Harvard Egyetem kutatói egy olyan hipotézis után kutatnak, miszerint ez a szivar alakú, egyre gyorsuló mozgással rendelkező űrbéli objektum természetes vagy mesterséges úton keletkezett-e. 

“Elképzelhető, hogy egy próba-küldemény valami távoli űrlény civilizációtól a Föld számára.”

Ezzel az állítással Shmuel Bialy és Abraham Loeb nem ért egyet:

Szerintük ez egy űhajó, amit azért küldtek hogy más galaxisokat tudjanak felfedezni az ufók.

” Az Oumuamua felgyorsult, valószínűleg a napfénynek köszönhetően, mivel az a felszínén kifejtett valamilyen erőt. 

Ahhoz, hogy ez az erő megmagyarázhassa a mért gyorsulást, az objektumnak rendkívül vékonynak kell lennie: egy cm vastagsághoz tíz méter hosszúsággal kell rendelkeznie. Ez ugyanis lehetővé teszi, hogy mintegy vitorlázóként működjön.” jelent meg Loeb nyilatkozata a ladbible oldalán. 

“Eredetét tekintve lehet természetes, vagy mesterséges is. Lehetetlenség lenne adatok hiányában megmondani, hogy intelligens lények akarnak üzenni, vagy valami mással állunk szemben.”

Elképzelhető lenne, hogy elküldtek az UFÓk egy olyan tárgyat a galaxisban, ami csak csillagok fényével tud mozogni? Ki tudja, de most tényleg szinte egy karnyújtásnyira van a válasz!

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 49149

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet