Rendkívüli: történelmi tettre készülnek a magyar laposföld hívők!

2018. január 7., vasárnap




Dubajból kapott pénzzel csinálják meg az évtized kísérletét.

„A gömb rövidesen ravatalra kerül” - állítják sokan a magyar laposföld elmélet hívei.

A lapos Föld elmélete nem újkeletű, de mégis egyre nagyobb népszerűségnek örvendett az elmúlt években.

A laposföld-hívők szerint küszöbön a pillanat, amikor recsegve-ropogva összeomlik a jelenlegi világnézet, és kiderül a teljes igazság.

A laposföld elmélet szerint a Földünk nem gömbölyű, azaz egész pontosan egoid alakú, hanem teljesen lapos, és a szélein egy éles határral megszűnik, ott pedig le lehet esni a semmibe.

Az elméletnek számos alternatívája van, egyesek szerint a Földet egy teknős a páncélján tartja a végtelen óceánban - kozmoszban, mások szerint a laposföld széleinél hatalmas falak állnak, melyeket soha nem lehet elérni.

Az első kutatásuk is egyedülálló volt a magyar laposföld hívőknek.

Kimutatták, hogy a Balaton 77 kilométeres hosszán nem tapasztalható a 465 méteres görbület, aminek a tudomány hivatalos álláspontja szerint lennie kéne. Ha a víz sík, és a földfelszín kétharmada víz, lehetetlen, hogy a Föld gömb alakú legyen.

Most januárban, 2018-ban a Balatonon an a víztükör szinte teljes felületén, a lehető legpontosabb technológiával újra mérnek.

"Az igazság nyomásának nem lehet ellenállni sokáig. Egyre többen vannak mellettünk. A legtöbb követőnk Indonéziában van, Amerika csak harmadik a sorban." - állítják.

Szerintük közel van a nagy leleplezés, amikor a térképet újra kell rajzolni, hogy valós információt kapjunk a világunkról.

Az laposföld hívők azonban még ennél is tovább mennek. Azt mondják, hogy a világnak meghatározott értelme van, azt mi álmodtuk magunknak, és egy interaktív hologrammátrixban vagyunk.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség laposföld


Megtekintések száma: 37068





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet