Rendkívüli: Trump teljesen elpusztíthatja Észak-Koreát!

2017. szeptember 20., szerda




Megtörténhet az, amitől a legtöbben tartanak: egy harmadik világégés!

Az ENSZ 72. ülésszakának általános vitájában, a világszervezet New York-i székházában mondott beszédet kedden délután Donald Trump.

Ebben a beszédben elképesztő dolgokat mondott, ami egyes elemzők szerint nem csak komoly aggodalomra adhat okot, de feltételezheti azt, hogy nem lehet elkerülni a háborús konfliktust Észak-Koreával.

Elmondta, hogy egy 700 milliárd dolláros haderő reform következtében az amerikai haderő soha nem látott erejű lesz, és bármit, bárkit el lehet majd vele pusztítani.

Trump hosszú és összeszedett beszédében végig vette a globális békét és stabilitást veszélyeztető konfliktusokat. Kínának és Oroszországnak üzenve kijelentette, hogy tisztelni kell a határokat, például a Dél-Kínai-tengeren vagy Ukrajnában.

Észak-Koreáról szólva kijelentette, hogy a világon egyetlen nemzetnek sem lehet érdeke, hogy ölbe tett kézzel nézze, "ahogy ez a banda nukleáris fegyverekkel és rakétákkal fegyverezze fel magát".

"Az Egyesült Államok ereje és türelme óriási. De ha saját és szövetségeseinek érdeke azt kívánja, akkor nem maradt más választásunk, mint hogy teljesen elpusztítsuk Észak-Koreát. A Rakétaember öngyilkos küldetésbe fogott." - jelentette ki.

Sokak szerint ezután olyan lépést lehet várni majd Kim Dzsonguntól és vezetésétől, amit nem tesz zsebre majd a világ.

Vannak, akik konkrét katonai válaszlépésekre számítanak, és ballisztikus rakéták kilövésére Amerika felé.

Beszéde végén meglehetősen sötét víziót vetített a közgyűlés tagjai elé:

A világ nagy területein dúlnak konfliktusok, ezek közül néhány bizonyára a pokolra fog jutni.

De a világ vezetői - az ENSZ-szel karöltve - képesek lehetnek megoldani ezeket a "gonosz és bonyolult" problémákat.

Egyesek szerint komoly dolgok készülnek, melyekkel az amerikai elnök már rég tisztában van, és mindenki előtt jár egy lépéssel.

Ha így van, és tényleg nem hátrál meg Észak-Korea, akkor hamarosan kezdetét veheti a harmadik világháború, melyet ballisztikus rakétákkal fognak vívni, és országok hevernek majd romokban a kirobbanó kataklizmában.

Éppen ezért mára még többen reménykednek a konfliktusok békés rendezésében.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség összeesküvés politika harmadik világháború trump észak-korea


Megtekintések száma: 74480





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet