Rendkívüli: UFÓK jelentek meg Budapest felett?

2018. június 13., szerda
Senki sem tudja, hogy mik lehettek azok a különös fények, melyek a főváros felett lebegtek!

Lázban van az ország! Legalábbis egy része.

Olyan dologra derült fény, ami mögött talán tényleg földönkívüli jelenség állhat.

Pár napja ismeretlen fények tűntek fel Budapest felett, amit egy Budatétényi tízemeletes ház egyik erkélyéről videóztak le.

2018. június 7-én tűntek fel a különös fények az éjszakai égbolton Budapest irányában. 

A videót T. Zsolt küldte be, mert kíváncsi, hogy más is látta-e. Vajon csak kívánságlámpásokat engedett fel valaki, vagy valami más lehetett?

A videó és Zsolt beszámolója:

“Épp lefekvéshez készülődtem, gondoltam még utoljára kimegyek az erkélyre egy utolsó levegővételre és körbenézek, mivel gyerekkorom óta szeretem kémlelni az eget. 

Amit tudni kell, Budatétényen lakom, egy 10 emeletes házba, így egész messze ellátok. Éjfél körül lehetett, és épp zivatar tartott Budapest felé dél felől, a fények viszont É-K irányban voltak.

Amikor ezt megláttam, néhány másodpercre sokkot kaptam, mert láttam hogy ez egy helyben áll, és egész máshogy világít, mint amikor szembe jönnek a repülők, mert látni a Ferihegyi repülőteret, ahogy szállnak le.

De már akkor éreztem, hogy ez nem egy repülő világítása lesz, egyből berohantam a telefonért, és csak remélni mertem, hogy nem tűnik el. De hála istennek nem tűnt el, sőt…

De gondolom a videón is látszik. Azt nem tudom, hogy melyik kerület felett lehetett, remélem majd találok valahol olyan bejegyzést, ahol még közelebbi felvételeket publikálnak.”

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 23273

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet