Rendkívüli: UFÓT lőtt le a török hadsereg - VIDEÓRA vették az egészet!

2018. augusztus 21., kedd
Mi történhet ezen a felvételen?

Különös felvétel kezdett terjedni az interneten. Állítólag egy török település felett lőtt le egy UFO-t a hadsereg, amiről még videót is készítettek egy a helyiek.

A 2018. augusztus 13-a körül készült döbbenetes felvételen pánikba esett helyiek láthatóak és hallhatóak, amint a félelemtől kiabálva figyelik az eseményeket. 

Az égen egy fényes pont látható, ami eszeveszett sebességgel száguld, majd egyszercsak felrobban. A következő pillanatban a videós közelében is történik egy detonáció. Az emberek pánikba esve kezdenek menekülni.

Scott C. Waring szerint a felvételen azt látjuk, amint a török hadsereg lelőtt egy UFO-t a település felett. 

Véleménye szerint, ha rakéta lett volna a fényes tárgy az égen, hosszú nyomot kellett volna hagynia és a robbanás is sokszorta nagyobb lett volna. 

Úgy véli, ha a török hadsereg valóban az idegenek egyik járművét lőtte le, akkor számítanunk kell egy esetleges földönkívüli ellencsapásra is.

Némi keresés után azonban rábukkantunk egy hírre, miszerint augusztus 15-én a Török-Szír-Iraki határ közelében az a török légierő rakétákkal kilőtte az Iszlám Államot támogató PKK (Kurdisztáni Munkáspárt) egyik régóta keresett vezetőjét. 

Lehetséges, hogy pont ennek voltak szemtanúi és szenvedő alanyai a videó készítői.

Bár mi is erősen szeretnénk hinni benne, hogy valóban valami UFO hírre bukkantunk, ismerve az ottani háborús helyzetet, inkább az utóbbi mellett voksolnánk. 

A videón a fényes pont sem tűnik valódi UFO-nak, és jól hallható a hajtóművének hangja is.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: napiufo.hu

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 45049

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet