Rendkívüli: új kötelező védőoltást vezetnek be: kell e félnie a lakosságnak?

2018. március 1., csütörtök
Magyarországon döntöttek róla, kötelező lesz egy új védőoltás. Újra megindultak az oltásokkal és azok hatásaival kapcsolatos bizarr teóriák! Van okunk félni, vagy sem?

Nemrég jelentették be, hogy egy új kötelező védőoltást vezetnek be, amit be kell majd adni minden fiatal csecsemőnek.

A tájékoztatás szerint Emberi Erőforrások Minisztériuma is foglalkozott a kérdéssel, akkor azt közölték, hogy az oltást 15 és 18 hónapos fogják beadni, kormánydöntés pedig most született az ügyben.

Magyarországon a bárányhimlő adja a bejelentett fertőző betegségek felét, az évi megbetegedések száma 28 800 és 52 600 között változott 1998 és 2016 között, míg a kórházban ápolt betegek aránya 0,7-1,7 százalék között mozgott.

Sokak azonban eleve nem bíznak az oltásokban, és már most,a döntés kapcsán frissen szárnyra keltek különféle összeesküvés elméletek arról, hogy így akarják mérgezni a lakosságot.

Egyesek azt gondolják, hogy egy újabbb pénzlehúzásról van szó, ami az államon át az egészslgügyre terhelnek.

Megint mások azt gondolják, hogy már a következő generáció legyengítése és megbetegítése zajlik a gyógyszeripari vállalatok által, hogy be lehessen őket csatornázni, folyamatos gyógyszerszedésre.

Az ugyanis kimutatható, hogy a kötelező oltások bevezetése óta különféle allergiás megbetegedések és az autizmus, valamint egyéb betegségek TÖMEGÉVEL ütik fel fejüket a fiatalságban.

Vannak olyan vegyszerek, különféle hatóanyaok a védőoltásokban, melyek meglepően erősen kötődnek egyes rákos megbetegedésekhez. Daganatokat képesek előidézni a szervezet bármely pontján, és mára ez a z összefüggés tudományosan is bizonyított.

Ezt független tanulmányok vizsgálták, és számos alkalommal pozitív volt a vizsgálat eredménye.

Ténylegesen egy új, sokkal betegebb és gynegébb nemzedék kikísérletezése zajlik? Az ugyanis világszinten érzékelhető, hogy újabbnál újabb kötelező oltásokat vezetnek be...

Amellett, hogy az oltásoknak sokszor igen magas a kockázata, senkinek sem javasoljuk az oltások elkerülését.

A másik oldalon ugyanakkor tény azis, hogy sok esetben életet menthetnek. A mostani oltás bevezetése mögött is feltehetően inkább komoly szakmai viták következményei állnak, minthsem a háttáérhatalom.

Azonban fontos, hogy mindig résen legyünk, és tudjuk, hogy egy-egy oltás csupa természetellenes vegyi koktélból van "összekutyulva". Ez pedig sosem volt Istentől való dolog...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés gyógyszerlobbi vakcinák tudomány oltások


Megtekintések száma: 18833

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet