Reptilián istenek nyomai az emberiség titkolt múltjában?

2018. június 5., kedd
Nyomokat hagytak a múltban: ma már senki sem tagadhatja ezeket!

Sokan úgy gondolják a paleoasztronautika hívei közül, hogy a reptiliánok képviselői, akik ma is itt vannak a Földön, az emberi társadalomba mélyen beépülve, még több ezer évvel ezelőtt érkezhettek.

Vagyis nem csak a fajunk fejlődése során voltak jelen, de évezredek óta kísérnek minket.

A reptilián fajok hüllőszerű istenségek voltak, akik képesek voltak emberi alakot ölteni. Egyes elképzelések és felvetések szerint az első reptilián idegen hibrid maga Jézus Krisztus volt.

Ezt sokan arra alapozzák, hogy a Biblia többször is utalást tesz arra, hogy Jézus képes volt elkápráztatni az embereket, és alakot is tudott változtatni.

Már évezredek óta, és kisebb-nagyobb kolóniákban számos idegen faj itt állomásozik a bolygónkon. vagyis ténykedésük mindig is jelen volt, de alig észrevehető.

Az emberi evolúcióba, és a történelmünk alakulásába, a tudományba a gazdaságba egyes kritikus pontokon ha kellett, beavatkoztak, vagy ráhatással voltak az eseményekre.

Ezen inkognitóban élő fajok célja az emberi faj szemmel tartása, míg el nem érünk egy olyan technológiai szintet, mellyel már képesek lehetünk megvédeni magunkat egy földönkívüli invázióval szemben.

A régészek egyes csoportjai szerint ennek számtalan bizonyítéka ma is megtalálható egyes faragásokon, ősi emlékműveken, struktúrákon vagy tárgyakon.

A lények pontos kinézetéről ekvés információ maradt, így nagyrészt az ősi leletek ábrázolására lehet támaszkodni.

Eszerint:

Körülbelül 1,5 méter magasak voltak, 230 évig éltek, ujjaik a miénkhez képest 30%-kal hosszabbak, telepatikus úton is képesek a kommunikációra, és akikkel ő találkozott, azok a Quintumnia bolygóról érkeztek, ami a Földtől nagyjából 68 fényévnyi távolságra található, de ezt az utat a lények cirka 45 perc alatt teszik meg űrhajójukkal.

Álljon itt néhány olyan kép, melyek ősi építmények közelében vagy belsejében készültek. 

Ezek mind azt bizonyíthatják számodra, hogy valóban élhettek idegenek, akiket istenekként tisztelt az emberiség...

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 16545

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet