Reptiliánok, hűllőemberek a titkos Dulce bázis alatt? Emberevő idegenek a Földön?

2023. január 11., szerda




A bázis Colorado és Új-Mexikó határában található, ahol közös idegen-emberi tevékenység folyik, amiben igen nagy szerepet játszanak a földönkívüliek és a Háttérhatalom emberei is. 

Kiderül valaha a Dulce-bázis titkainak sokasága vagy örökre rejtve maradnak és csak pár információra támaszkodhatunk továbbra is? Nem tudni, azonban vannak olyan esetek, amikor komoly beosztású emberek utalnak arra, hogy a reptiliánok és a katonaság tényleg összejátszik egymással…

Rengeteg katonai föld alatti komplexum és bázis létezik szerte a világban. Az egyik leghíresebb az 51-es körzet, ami Nevadában található, az Amerikai Egyesült Államokban. A bázis létét több évtizeden keresztül nem ismerték el, mindeközben töménytelen mennyiségű összeesküvés-elméletet terjesztettek el róla.

Az egyik, ami hozzá köthető, hogy az amerikaiak elvileg itt kísérletezték ki a repülő csészealjakat egy Roswellben lezuhant roncs megvizsgálása után, de még több idegen lény holttestét is idehozták. Több ufó aktivitást is észleltek a helyszínen, így az emberek körében elterjedt, hogy a katonaság sokkal többet tud az ufókról, mint ahogy azt a népnek mondják.

Egy másik hely, ami híressé vált, de sokkal bizarrabb dolgok történhetnek ott, az a Dulce-bázis. A bázis Colorado és Új-Mexikó határában található, ahol viszont az állítások szerint közös idegen-emberi tevékenység folyik.

A hidegháború idején az itteni hegységekben és az azok alatt kivájt komplexumokban rakétaberendezéseket tároltak, így ez adhatta az alapot a titkolózáshoz. 1979-ben egy Paul Bennewitz nevű férfi azzal hozakodott elő a médiának, hogy számítógépe segítségével felfedezte, hogy egy idegen űrhajót tárolnak a hegységben. Utána jött Thomas Castello, aki a légierőnél szolgált pár évtizeddel ezelőtt és sikerült hozzáférnie titkos iratokhoz, amikben meglátta a bázis létezését és a vele kapcsolatos földönkívüli papírokat.

A férfi egyre magasabbra lépett a ranglétrán pályafutása során és többször is áthelyezték máshová, mígnem földalatti komplexumokban is dolgozni kezdett és már a Dulce-bázisra is el kellett kísérnie pár magas rangú személyt. Leszerelése után barátnőt szerzett magának, aki furcsállta, hogy 1991 –től kezdődően vannak csak iratok és adatok Castellorol. 

A férfi azonban nem mondott semmit, egyszer csak egy papírt adott barátnője kezébe azzal a mondattal, hogy ezt ne mondja el senkinek. A nő egy szürke idegent látott a papíron egyenruhában, egy olyan jelképpel, amilyen Castello régi egyenruháján is megtalálható volt. Ez azt jelentené, hogy a Dulce bázison idegen lények is szolgálnak az emberekkel együtt működve?

Az ezt követő években egyre több ember állította magáról, hogy a bázison dolgozott és több irat is napvilágot látott. Többek között egy olyan, ami azt írta, hogy a földalatti létesítmény 7 szintes és egy biogenetikai laboratóriumnak felel meg, és minél lejjebb haladunk, annál szigorúbbak a biztonsági intézkedések. 

Mégis kikerült az internetre egy videó, amin elvileg a bázis egyik csarnoka látható. A felvétel minősége igen rossz, azonban jól látszik, hogy tartályok százai vannak az egyik csarnokban. Mit tárolhatnak? Többen is úgy vélik, hogy a kísérletek eredményeit. A kis szürke idegenekről ezért is terjedt el, hogy embereket rabolnak el, kísérleteznek rajtuk és mintákat vesznek. Talán a Dulce-bázisra viszik ezeket a mintákat, amiket aztán felhasználnak a hibrid programhoz?

Thomas Castello később már azt állította, hogy 18 ezer szürke idegen dolgozik a bázison, de ezzel együtt reptiliánok is. Az ott dolgozó katonaság olyan hüllőkkel találkozott, akik 6 méter magasak voltak és éppen materializálódtak, azaz fizikailag jelentek meg valahonnan. Talán épp egy másik dimenzióból, amire David Icke is utalt? A reptoidok egy térképre mutogattak, amin olyan helyek voltak megjelölve, ahol idegen elrablások történtek és föld alatti bázisok voltak. Állítólag reptilián hibrideket is tenyésztenek a helyszínen, de sok embert érdekelt az a kérdés, hogy mégis hogy került oda ennyi idegen lény?

Nos a barlangkomplexum, ahová a bázist beépítették eredetileg a hüllőlények egyik élőhelye volt évszázadok óta, így valójában a katonaság „települt be” az ő helyükre. Közös egyezség szerint több hibrid-fajt is létrehoznak, elmekontroll kísérleteket is végeznek, valamint különböző technológiákat is alkalmaznak – így mindkét fél jól jár. Castelloval készített egy ufókutató csoport is interjút, amiben elmondja, hogy a reptoidok egy része őshonos földlakó, míg egy részük a Draco csillagképből jött, ami több különböző forrással is megegyezik. 

A férfi még egyértelműen kijelentette, hogy az egész létesítményt a Háttérhatalom emberei pénzelik, és így köze van a szabadkőművesekhez és rózsakeresztesekhez is. Ezekbe pedig beletartoznak a világ leggazdagabb emberei – ahogy Icke-nál is említettük.

Voltak azonban olyan esetek is, amikor a két fél összeveszett egymással és komoly fegyveres harc is kialakult. Nagyon nehezen állították vissza az egyensúlyt, mert a reptoidok sokszor kegyetlenkedtek az ott dolgozó emberekkel és csak a vezetőkkel voltak hajlandóak minimális szinten normálisan viselkedni. Egy ilyen esetben több ember is meghalt, a hozzátartozóknak azt mondta a kormány, hogy egy robbanás során vesztették életüket. Akárhogy is, Castello egy idő után eltűnt és soha nem hallottak róla többé, így nem tudott több információval szolgálni.

Mások viszont - olykor névtelenül - beszéltek a bázisról: „Létezik egy Rémálom-csarnoknak nevezett szint is, ahol a kísérletek történnek. Többlábú ‘embereket’ láttam, akik félig embernek, félig polipnak néztek ki. Voltak hüllőszerű emberek és szőrös szerzemények, amiknek emberi kezeik voltak, és úgy sírtak, mint a csecsemők, emberi szavakat utánoztak…

Volt ott egy csomó gyíkszerű ember ketrecekben. Azokat a teremtményeket aligha lehetne halakkal, fókákkal, madarakkal vagy egerekkel összetéveszteni. Volt több ketrec (és tartály) szárnyas humanoidokkal, groteszk, denevérszerű lényekkel… de méterestől kétméteresig. Sárkányszerű szerzemények és drako-reptoidok is voltak ott. Sor-sor után sorakoznak a lefagyasztott emberek és ember-keverékek. Vannak embriótároló tartályok is, amikben humanoidok találhatóak a fejlődés különböző állapotaiban. 

Gyakran láttam ketrecbe zárt embereket, általában elkábítva vagy gyógyszerezve, de néha kiabáltak és segítségért könyörögtek. Nekünk azt mondták, hogy menthetetlenül őrültek, és az őrültség gyógyítását célzó, veszélyes gyógyszertesztekben vesznek részt. Megtiltották, hogy beszéljünk velük.

Az elején még el is hittük. Végül 1978-ban az ott dolgozók egy kis csoportja felfedezte az igazságot. A világon eltűnt emberek egy része ide kerül és ezért nem is találják meg őket többé soha és csak a szeretteik reménykednek abban, hogy valaha viszont látják őket. De sajnos soha nem fogják. ”

Ez az egész tehát egy óriási összeesküvés-elmélet a Dulce-bázisról, amiben igen nagy szerepet játszanak a reptoidok és a Háttérhatalom emberei is. Kiderül valaha a Dulce-bázis titkainak sokasága vagy örökre rejtve maradnak és csak erre a pár információra támaszkodhatunk továbbra is? Nem tudni, azonban vannak olyan esetek, amikor komoly beosztású emberek utalnak arra, hogy a reptiliánok és a katonaság tényleg összejátszik egymással…

Forrás: angyalimenedék

Részlet az Összeesküvés-elméletek sorozat 4. „Reptiliánok, hűllőemberek” című részéből

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés titkos bázisok


Megtekintések száma: 56954





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet