Repülő csészealj látható az Antarktisz felett, a Google Earth felvételén?

2017. július 31., hétfő
Egy felszíni anomália, vagy egy repülő csészealj? Valamit titkolnak előlünk a kormányok?

érdekes dologra lett figyelmes néhány szemfüles kutató, amikor megpillantották az Antarktiszról készült Google Earth rendszerébe is bekerülő műholdas képeket.

Ezeken a képeken ugyanis egyértelműen látszik, hogy egyfajta földönkívüli aktivitás zajlik a sarkokon.

A felvételen szinte egyértelmű, hogy egy mesterséges objektum látható, és az nem lehet képhiba, vagy bármilyen más ezzel magyarázható dolog.

Jól és tisztán kivehető a csészealj alakja, mely éppen mintha elfordulna a felvétel készítésének pillanatában. Ez alátámasztja azokat a történeteket és beszámolókat, melyek azt állították már korábban is, hogy ufókat, égen röpködő korongokat lehetett látni a jeges kontinens felett.

Azt pontosan senki sem tudja, hogy honnan érkeznek, de egyes sejtések szerint - ha igazak a csészealjakról szóló történetek - egyfajta kozmikus portál található az Antarktisz felett, melyen át úgy tudnak bejutni a Föld légkörébe, hogy azt a Földi radarok és állomások nem észlelik.

Bármi is látható tehát a műholdas képen, az nagy valószínűséggel nem evilági.

Az Antarktiszról azt is beszélik, hogy egy ősi idegen civilizáció alkotta városállam rejtőzhet a jég alatt, mely hamarosan kiolvad, és kiderülhet róla a végső igazság.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 34878

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet