Repülő csészealjat láttak Hawaii hegyei fölött?

2016. november 4., péntek
Egy elmosódott, fémesnek ható azonosítatlan tárgy suhan el Hawaii hegyei között egy nemrég készített fotón. A helyiek szerint az égen gyakran látni éjjelente különös fényeket. Titkos katonai kísérlet folyik a környéken, vagy idegen űrhajók valódi észleléséről van szó?

Egy azonosítatlan forrású, feltehetően nemrégiben készített fotó sokkolja újabban az ufó hívőket internet szerte.

A Mutual Ufo Network honlapján is közzétett fotón Hawaii hegyei láthatóak, és egy felettük elsuhanó narancssárgásan fénylő korong alakú elmosódott valami.

Jól látszik a képen, hogy ez az azonosítatlan repülő tárgy mozgásban van, ezért is mosódik el ennyire a többi képen látható részlethez képest.

A fényképet a Kaneoha öbölben készíthette egy ismeretlen személyazonosságú szemtanú. Sokan jobban is szemügyre vették a képet, és elmondásaik szerint egyértelmű, hogy nem valamiféle elmosódott madár van a képen, vagy felhő.

A tárgynak a tetején ugyanis jól kivehető egy felső dómszerkezet, mely talán a pilótafülke lehet.

A helyiek szerint sok azonosítatlan tárgy kering a levegőben errefelé napközben, de főleg esténként, alkonyat után, amikor leszáll a sötétség.

Nem egyszer számoltak már be arról, hogy az égen táncoló fénygömbök cikáztak ide-oda, majd hirtelen nyomtalanul eltűntek.

Egyesek szerint Hawaii környékén egy nagyobb idegenek által működtetett víz alatti bázis található az óceánban, ezért van annyi észlelés a közvetlen környéken.

Ez megmagyarázná azt is, hogy az idegen tárgyak hová tűnnek el, ugyanis sokszor látták, hogy ezek a valamik mélyrepülésben tűntek el, mintha csak az óceánba zuhantak volna, majd időnként újra felbukkantak.

Vannak, akik az Amerikai kormány egy titkos katonai programjának tesztrepülőgépét sejtik az észlelések hátterében, ami még az sem kizárt, hogy a legendás Fekete manta lehet.

A Fekete mantáról azt beszélik, hogy ez a valaha épített legjobb technológiával felszeret vadász és lopakodó gép a világon. Az általa használt technológia 40-50 évvel megelőzi a korát. Külön álcázó rendszere van, amivel képes láthatatlanná válni, valamint szabadenergia hajtóművekkel közlekedik.

Mások viszont azt mondják, hogy kizárt, hogy emberek vezessék ezeket a mesterséges korong alakú fémtárgyakat.

Volt, hogy a korongok felbukkanását követően nem sokkal vadászgépek jelentek meg a térségben, melyek harci alakzatba rendeződve tűntek el a horizont ködében. Egyesek szerint a NORAD ugyanis vadászik az idegenekre, mint ahogyan azt már évtizedek óta teszik.

Bármi is az igazság, az ilyen, és ehhez hasonló egyértelmű bizonyítékokat sohasem fogják a közvélemény elé tárni, hanem több évtizedre titkosítják majd.

ufó ufók idegen idegenek titkos katonai projektek titkos katonai technológia eltitkolt tények össezeesküvés titkos katonai programok titkos katonai bázis


Megtekintések száma: 255892

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet