Riasztó adatok láttak napvilágot a bevándorlás és a terrorizmus kapcsolatáról. Ezt mindenkinek tudnia kéne!

2017. augusztus 6., vasárnap




OSZD MEG másokkal is, hogy még több ember szeme nyíljon fel, és véget érjen végre az agymosás.

Egy olyan kutatás látott napvilágot, mely a még mindig egyfajta bágyadt álomban lévő Európát végre fölébresztheti. Legalábbis, ha ez nem, akkor gyakorlatilag semmi.

Miről is van szó? Hát arról, hogy napvilágot látott egy közel 3 éves kutatás, melyet 2014-től számítottak. Ebből az derül ki, hogy a terroristák 54%-a Európán kívülről érkezett Németországba, az EU-ba.

Vagyis ez képletesen azt jelenti, hogy a terrormerényletek - az elkövetett, és a sikerrel megakadályozottokat is - bevándorlók követték el. vagyis nagyon nem igaz az a korábbi sötét dogma, amit annyira sulykoltak nekünk: hogy a bevándorlók nem terroristák, és elvétve akad csak köztük szélsőséges szándékú.

A statisztika arra is feketén-fehéren rávilágít, hogy mekkora hiba volt ezeket az emberek ellenőrizetlenül beengedni

Most több száz iszlamista alvó sejt van az Európai Unió területén belül, akik már javában több ezres tagot számláló hálózatokat építenek ki, megszólítva a már korábban itt élő, szintén radikális közösségeket, rétegeket.

A Heritage Foundation agytröszt kimutatásai alapján a külföldön kiképzett terroristák által elkövetett terrorcselekmények száma radikálisan nőtt Európában, főleg a 2016-os évben, amikor a legnagyobb számban érkeztek migránsok Németországba is. Ekkor vált az ország nagyon népszerű célponttá.

"A fenyegetettség Németországban különösen erős. 2014-ben még nem voltak terrorkísérletek az országban, 2015-ben csak kettő, 2016-ban viszont ez megnyolcszorozódott" - teszi hozzá a tanulmány.

Tehát így állunk jelenleg: Németország 1 millió migránst fogadott be, és 2016-ban a terrorkísérletek több mint felét ezek a bevándorlók követték el.

Ízlelgessük még egy kicsit a statisztikát. Ez gyakorlatilag a multikulti teljes bukásának egyfajta bizonyítványa. Vajon a német, és Európai Uniós vezetés még mindig vezekelni akar a világ bűneiért, és még több bevándorlóval elárasztani a földjeinket?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika kataklizma terror bevándorlás


Megtekintések száma: 94022





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet