Riasztó árnyéklény tűnt fel a kislány mögött egy fotón

2017. március 1., szerda




A testvérpár, és nagyapjuk volt a helyszínen csak, mikor ez a kép készült. Mégis van rajta egy negyedik, nem evilági alak...

Nagyon ijesztő dolog esett meg Adéllal, és nagyapjával melyről nem is tudtak először, és a képeket utólag megnézve döbbentek csak le hogy nem csak hárman tartózkodtak az autó körül abban az adott pillanatban, hanem volt velük valaki.

Vagy valami...

Arról van szó, hogy a lány épp az autóban ült, testvérével Koltonnal, miközben nagyapja az utánfutóval babrált. Az nagyapa látszik is a fényképen a háttérben.

Állításuk szerint senki sem volt jelen, mint negyedik személy, amikor a kép készült. Csak egymaguk voltak. Mégis valami rajta van ezen a képen.

Méghozzá egy félelmetes, sötét árnyalak. Egy ijesztő tekintetű férfi, baseball sapkában.

"Horgászni voltunk a nagyapánkkal. Egy hatalmas halat is fogtunk. mikor indulni készültünk, és nagyapa az utánfutót akasztotta fel az autóra, csináltam magamról egy képet. Akkor még nem vettem észre a rajta látható alakot." - mesélte Adél.

A lány és a testvére csak később fedezte fel a szokatlan alakot a képen, a jobb szélénél.

Olyan volt, mintha egy baseball sapkában áthaladó masszív termetű valaki lenne. De ki lehetett, vagy mi lehetett, ha senki sem volt a helyszínen?

A szellemalakon jól látszik, hogy olyan, mintha egy életre kelt árnyék lenne. Sötét, de félig átlátszó.

A lány a Facebookra is feltöltötte a képet, hátha valaki talál rá magyarázatot, de az emberek nagy része nem értette, hogyan sikerült oda az az alak a fotóra.

A legtöbben azt gondolják, hogy valamiféle szellem lehetett, vagy egy olyan árnyékember, melynek nyomában sok rossz jár.

Általában szerencsétlenségek, balesetek, rossz időszakok előtt jelennek meg az ember életében, és rendkívül nyugtalanító a jelenlétük.

paranormál kísértet szellem szellemek kísértetek ijesztő


Megtekintések száma: 51474





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet