Riasztó beszédben ejtett szót II. Erzsébet a harmadik világháborúról!

2021. augusztus 22., vasárnap




A királyné már tud valamit?

Hátborzongató beszéddel készült II. Erzsébet a harmadik világháborúra, mely nyilvánosságra került.

Napjainkban bárhol, bármikor elpattanhat a húr. Nem elég, hogy Kim Dzsongun atomcsapással fenyegeti a világot, mindemellett egy európai polgárháború veszélye is valós lehet az elkövetkező években.

Ha bekövetkezne egy harmadik világégés, az minden eddiginél pusztítóbb lenne., és feltehetően több nemzetet is visszaküldene a kőkorszakba, és tönkre tenné a világgazdaságot.

Előkerült II. Erzsébet egyik beszéde, melyet előre megírt, és a III. világháború kirobbanásának idejére tervezte.

A szöveget 1983-ban a hidegháború csúcsán vetették papírra, de a szövege a mai napig hátborzongatóan releváns maradt:

A háború borzalmai nem is tűnhetnének távolabbinak, mikor a családom és én a karácsonyi örömökben osztozunk az egyre növekvő nemzetközösséggel.

Most a háború őrülete ismét ellepi a világot, és bátor országunknak újra fel kell készülnie a túlélésre, a csekély esélyünk ellenére. Sosem felejtem a fájdalmat és büszkeséget, mit akkor éreztem, mikor húgommal hallgattuk apám (VI. György - a szerk.) inspiráló szavait azon a bizonyos napon 1939-ben. - A második világháború kezdete.

Soha egy pillanatra sem gondoltam volna, hogy ez az ünnepélyes, de szörnyű kötelesség egyszer rám száll.

De bármilyen szörnyűség is vár ránk, az értékek, melyek szabadságunkat már kétszer megvédték ebben a szomorú évszázadban ismét erősségeink lesznek. A férjem és én osztozunk a családok félelmében szerte az országban, ahogy fiainkat és lányainkat, férjeinket és testvéreinket elszólítja a haza szolgálata.

Szeretett fiam, András ebben a pillanatban is bevetésen van az egységével, imádkozunk a biztonságáért, mint ahogy minden hazánkat szolgáló katonáért itthon és a tengeren túl.

Ez a szoros családi kötelék kell legyen a legnagyobb védelmünk az ismeretlennel szemben.

Amíg a családok elszántak és egységesek maradnak, menedéket adnak azoknak, akik egyedül és védelem nélkül vannak, hazánk túlélési akaratát nem tudják megtörni. Ahogy közösen küzdünk az új gonosz ellen, imádkozzunk a hazánkért és a jó emberekért, akárhol is legyenek. Isten áldjon titeket!

Őszintén reméljük, hogy a szavai és az itt leírtak soha nem válnak valóra.

Ugyanakkor sokan úgy vélik, hogy II. Erzsébet talán tudhat valamit, és nem véletlen, hogy most került elő újra ez az írása, mely mindennél aktuálisabb…

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség összeesküvés politika harmadik világháború kataklizma


Megtekintések száma: 130420





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet