Riasztó túlvilági hang szólt a kazettára rögzített felvételen. Démon szállta meg az apartmant?

2016. július 25., hétfő




Egy férfi lakótársaival együtt különös, paranormális eseményeket tapasztalt apartmanjukban. Az audió, és zenelejátszó eszközök különös sistergést adtak ki magukból, a tévé képernyőjén szokatlan zajt észleltek, egy kazettára rögzített felvételen pedig egy túlvilági hang szólt hozzájuk. Az internetet hamar bejárta a felvétel, és már arról beszélnek, hogy démon szállhatta meg a házat.

Nem ritka, hogy a televízió készülékek képernyője zajossá váljon. Az azonban csöppet sem megszokott jelenség, amikor egy emberi arc ijesztő körvonalai rajzolódnak ki rajta.

Egy lakás lakói az utóbbi napokban egyre nyugtalanabbak, mert szinte biztosak benne, hogy nem laknak egyedfül az épületben.

Egy démoni entitás él velük a falak között, akinek érzékelhető a jelenléte, és azt akarja, hogy elhagyják a helyet.

elhagyatott-apartman

Az először  a Reffiten felbukkant felhasználó egy felvételt töltött fel, melyen látszik, hogy egy túlvilági lény, valamiféle démon próbál kapcsolatba lépni velük, és távozásra bírni őket, az egyik elektromos készüléken keresztül.

Szokatlan előjelek, ismeretlen hangok az apartmanban

Már napok óta sejtették, hogy valami nincs rendben. Ugyanis az elektromos kütyüik rendre elromlottak, vagy nem töltöttek fel annak ellenére, hogy a hálózatra voltak dugva.

A kihívott villanyszerelő nem talált semmi hibát, olyan volt, mintha valami csak úgy, minden energiát elszívna a házban.

Egy alkalommal a Playstation is lefagyott, miközben egy bizarr alakzat jelent meg a képernyőn. A dolgok akkor kezdtek még ijesztőbbé válni, amikor különféle véletlenszerű kopogásokat lehetett hallani a házban, melyeknek nem lehetett megtalálni sem a gazdáját, sem pedig a forrásukat.

demonok-a-tv-ben

Nem egyszer hallottak furcsa, emberszerű hangokat, hangfoszlányokat miközben Skypeon beszélgettek ismerőseikkel, barátaikkal. Egy alkalommal az egyik webkamerás hívás során még egy sötét szellemalak is megjelent egyikük mögött.

Valami egyértelműen lakott velük a házban. Valami démon szerű entitás jelenlété lehetett végig érezni. Mély, ijesztő, és nagyon torz hangokat kezdtek produkálni az elektromos eszközök, mintha azokon keresztül akart volna kapcsolatba lépni velük valami.

Az egyik ilyen alkalommal az egyik lakó megpróbált kapcsolatba lépni a túlvilági entitással, aki azt üvöltözte disztortált, torz hangon, hogy meg fogja ölni őket, és hogy takarodjanak a házából.

A férfi a kapcsolatfelvételről felvételt is készített, amin ha fülelünk, jól kivehető, hogy valóban elhangzanak a  fenti szavak. Hogy ki, vagy mi lehet, nem tudni, de többen arra gondolnak, hogy köze lehet a ház előző lakójához, lakóihoz.

Többen azt beszélik, hogy a házban valaha egy idős nő halt meg, és talán az ő szelleme rekedt a házban, mert nem természetes halált halt.

A  lakók annyira meg voltak rémülve a házban tapasztalt dolgoktól, hogy nem mernek visszamenni oda. Éjszakánként gyakran hallották, amint a fürdőszobából kaparászás hangja hallatszott ki, holott nem volt odabenn senki, és teljesen rágcsálómentes volt a ház.

Állítólag az ismeretlen nőt a fürdőszoba kádjában érte utol a halál.

Azt ilyen, és ehhez hasonló a paranormális jelenségekre ma még mindig nem ismer a tudomány semmiféle kézzelfogható magyarázatot.

A ház lakói ördögűzőt és papot hívtak, hogy segítségükkel hátha sikerül megtisztítani a házat az ártó szándékú gonosztól.

paranormál bizarr ijesztő démonok démon


Megtekintések száma: 32022





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet