Riasztó változások bontakoznak ki világszerte, ahogy a cionista projekt összeomlik

2019. október 25., péntek
Valódi történelmi események bontakoznak ki világszerte, ahogy az évszázados cionista projekt összeomlik. Ezt láthatjuk abból, hogy az ENSZ-nek elfogy a pénze, a szíriai török invázióból és többek között az Egyesült Államokban egyre eszkalálódó polgárháborúból. 

Ezenkívül több jel arra utal, hogy valamilyen magas szintű megállapodást sikerült megkötni Oroszország, Kína és az Egyesült Államok között a globális irányítás új rendszerével kapcsolatban. 

-írja az ÚjVilágtudat

Kezdjük az Egyesült Államok helyzetével. Itt a Donald Trump elnök vezette katonai kormánynak sikerült finanszírozást szereznie Kínából a csőd elkerülése érdekében, mondják a Pentagon forrásai. Valójában Kína készpénzzel fizet az Egyesült Államoknak számos élelmiszerért, hogy időt vásároljanak, amíg a globális valuta újraindítás meg nem történik.

Az amerikai hadsereg az alábbi fényképet küldte nekünk a következő szöveggel: "Az új költségvetési év üdvözlésére Trump október 7-én összehívta a katonai vezetőket a Fehér Ház ülésére és vacsorájára Mark Milley tábornokkal és a hadsereg más tábornokaival együtt, akik második világháborús egyenruhát viselnek és háborút hirdetnek a cionisták és a mély állam ellen."

Ezenkívül a Pentagon forrásai azt mondják: "Folytatódik a vadászat a Vörös Októberre, amikor a vadász (Biden és más árulók) üldözötté válik, és Joseph Dunford tábornok felügyeli a katonai bíróságokat."

Az orosz források azt mondják, hogy Barack Hussein Obama volt elnököt már megölte egy kivégzőosztag. A Pentagon forrásai ezt nem erősítették meg, de azt mondták: "Polgárháború dúl a Gitmoi (Guantánamói-öböl) kivégzésekkel, a nyilvánosságra hozatallal, a mozgósított csapatok és szövetségiekkel, valamint Kalifornia esetleges átvételével."

A cionisták természetesen nem fognak csendben eltűnni az éjszakában. Egy magas rangú MI6 forrás szerint "egy nagyon megbízható forrás elmondta, hogy december 21. és 24. között a 'Bukott Angyalok (sátáni vérvonalak)' 'dicsőséges forradalma' teljes termonukleáris hadviselést kezdeményez a világ legnagyobb részének megsemmisítése érdekében ezen a bolygón."

Ez természetesen az izraeli "Sámson opció" ismételgetése a világ megsemmisítésére, ha a létét fenyegetik. Izrael határozottan egy egzisztenciális válsággal néz szembe, miközben egy hatalmas török hadsereg halad az irányába. A keresztény cionisták és a cionista média igazodik ahhoz, hogy az USA magára hagyja a kurdokat, miközben Törökország behatol Szíriába. Noha a vállalati média ezt korlátozott behatolásnak nevezi a határának biztosítása érdekében, a törökök másként mondják. "Nem tudunk várni. Mint Törökország, soha nem állíthatjuk meg ezt a harcot, függetlenül attól, amit bárki mond," - nyilatkozta Recep Erdogan elnök.

Törökország politikai története legnagyobb geopolitikai beavatkozását indította el a 'Béke forrása művelettel'. Az egész iráni határ és a Földközi-tenger folyosóját megtisztítják. Egy törökországi zónát, egy békezónát fognak létrehozni," - mondja Ibrahim Karagül török újságíró.

Ha megnézzük a Közel-Kelet térképét, akkor az a "folyosó," amelyet "megtisztítanak," az Szíria, Irak, Kuvait, Libanon, Jordánia és Izrael része.

Nagyon úgy néz ki, hogy a törökök hallgatólagos orosz és amerikai támogatást kaptak ehhez a lépéshez. Csütörtökön az Egyesült Államok és Oroszország megvétózta az EU-határozatot, amely felszólította Törökországot "az egyoldalú katonai fellépés beszüntetésére". Ez az első alkalom az ENSZ 1946-os első találkozója óta, amikor az Egyesült Államok és Oroszország ugyanazt a Biztonsági Tanácsi határozatot vétózták meg.

Az európaiak nem tehettek mást, csak tördelték a kezüket. "A Szíria északkeleti területére irányuló török művelet új drámai fejezetet nyithat a szíriai háború már nagyon sötét történetében. Az ilyen katonai akciók lehetséges következményei mindenki számára világosak - legalábbis nekünk nagyon világosak. A következmények rendkívül súlyosak lehet humanitárius, katonai, politikai és stratégiai szempontból," - mondta Federica Mogherini főképviselő, az Európai Bizottság alelnöke.

Lefordítva: "Az 1. világháború eredményeit tönkreteszik a franciák és a britek kárára."

"A kurdok és Törökország évek óta harcolnak. Törökország a PKK-t a legrosszabb terroristáknak tekinti. Mások szeretnének bejönni és harcolni az egyik vagy a másik oldalért. Hagyjuk őket! Szoros figyelemmel kísérjük a helyzetet. Végtelen háborúk! Nagyon okos, hogy ne vegyünk részt a török határ mentén zajló, intenzív küzdelmekben a változás érdekében," - válaszolta Trump a Twitteren.

Törökország 1,09 millió aktív katonával és tartalékkal rendelkezik a 150000-es szíriai és 30000-es kurd haderővel szemben, tehát Szíria egy részének megszállása úgy tűnik, hogy egy sétagalopp lehet a törökök számára.

A nagy kérdés természetesen az, hogy mi történik Szaúd-Arábia volt török területével, az olajdollár rendszer szívével. "Szaúd-Arábia kelet felé fordul," Vlagyimir Putyin orosz elnök látogatása alapján, "sőt S400-as rakétákat is kaphatnak, hogy megvédjék magukat Izrael ellen," - a Pentagon forrásai szerint.

A szaúdi gazdaság szintén összeomlik, miközben nagy bajban kerül az Aramco olajvállalat. "Az Aramco-t a Fitch besorolása A-ra csökkentette, és elérheti a BB-t vagy annál alacsonyabb szintű befektetési fokozatot, mivel az állami befektetési alapok, állami tulajdonú társaságok, nyugdíjak és milliárdosok elutasítják, hogy befektetőkké váljanak a kezdeti nyilvános ajánlattételeken," - mondják a Pentagon forrásai. E körülményekre tekintettel a sátáni szaúdi család magántulajdonában lévő ország visszatérhet a török irányítás alá.

Időközben Izraelben úgy tűnik, hogy a patkányok kezdik elhagyni a cionista hajót, kezdve Benjamin Netanjahu miniszterelnökkel. A Moszad forrásai azt mondják: "Bibi eddig nem volt meghívott egyetlen koalícióba sem, és egy kilépési stratégiára készül. Tudja, hogy lejár az ideje. Megpróbál eltűnni. Számos alternatívája van. Mozgásait szorosan figyelemmel kísérik."

Netanjahu most megpróbál vádalkuról tárgyalni, amelyben olyan dolgokról fog vallomást tenni, mint Fukusima és a cionista főnökei, az Egyesült Államok katonai védelméért cserébe, mondják a Pentagon forrásai.

A cionisták mindazonáltal az üres nukleáris fenyegetések mellett (mivel a Sámson opciójukat semlegesítették) időjárási hadviselést alkalmaztak Japán és az Egyesült Államok ellen.

Japánt október 12-én egy 5-ös kategóriába sorolt tájfun sújtotta egy félelemkeltő japán média kampánnyal együtt. Ha ezt egy japán időjárási műholdról készített felvételen nézzük, akkor a tájfun bal oldalán természetellenes rácsmintázat látható, amely egyértelmű jele az időjárási hadviselésnek.


OSZD MEG másokkal is!

ForráS: ÚjVilágtudat


Megtekintések száma: 9453

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet