Robert Sarah bíboros: a nemzeteknek jogukban áll különbséget tenni menekültek és gazdasági bevándorlók között!

2020. október 28., szerda




Az EU egy sor újabb javaslattal állt elő, ezek egy része tovább korlátozná a tagállamok jogköreit.

Robert Sarah bíboros nem mindennapi ügyben nyilvánult meg, és egy olyan álláspontot képvisel, amit aligha osztana Ferenc pápa, aki köztudottan Európa halálát akarhatja, mivel bevándorláspárti politikát folytat a Vatikán “színeiben”.

A guineai bíboros elismerően beszélt Lengyelországról, mint ahogy fogalmazott:

Varsó nem hajlandó elfogadni a migránsok elosztásának ötletét, melyet rájuk akar kényszeríteni az EU felsővezetése.

Egy konferencián hangsúlyozta álláspontját, melyben kifejtette azt, hogy bár minden migráns emberi lény, és tisztelni kell, a helyzet azonban sokkal összetettebb. Figyelembe kell ugyanis venni, hogy ezeknek az embereknek más a vallása, kultúrája, beállítottsága.

Ez pedig egyes esetekben nem összeegyeztethetőm az adott állammal, mely befogadja őket.

Így pedig már önmagukban is VESZÉLYT hordozhatnak magukban…

A világ vezetői nem kérdőjelezhetik meg a nemzetállamok jogát arra, hogy megkülönböztesse a politikai és vallási menekülteket a gazdasági haszonleső bevándorlóktól.

“A liberális individualizmus ideológiája olyan keveredést hirdet, amit az országok és kultúrák természetes határainak lerombolására terveztek, és amely egy nemzeteket meghaladó, egysíkú világhoz vezet, ahol csak a fogyasztás és a termelés számít.”

A bíboros szavai minden egyes betűjükben igazak.

Elmondta azt is, hogyha valóban Európa is részt vett a szóban forgó országok tönkretételében bármilyen módon a történelem során, akkor vállalják fel a felelősségét ennek

Ugyanakkor szerinte ez nem jelentheti azt, hogy töménytelen menekültáradatot kell szolidáris alapon befogadniuk.

Sarah bíboros szerint a Szovjetunió összeomlása után, amikor több ország visszanyerte a szabadságát és a demokráciát, úgy tűnt, hogy egy új, pozitív korszak kezdődik el Európában.

Az Európai Unió azonban úgy döntött, hogy nem tér vissza a kontinens keresztény gyökereihez, hanem helyette az intézményeit olyan absztrakciókra alapozza, mint a szabad piac, az egyének egyenlősége, és az individualista emberi jogok.

“Európa, ami a Krisztusba vetett hitre épült, leválasztva a keresztény gyökereiről most a csendes hitehagyás korszakát éli”

Ez pedig egy óriási hiba volt.

Mindent az emberi életre, és az emberi élet méltóságára kellene alapozni, fejezte be a gondolatait.

OSZD MEG mindenkivel!

érdekes érdekesség összeesküvés bizarr politika bevándorlás


Megtekintések száma: 30169





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet