Robotszex fogja javítani az emberi kapcsolatokat a jövőben?

2016. december 3., szombat




A tudósok szerint kevesebb lesz a megcsalás, és nagymértékben javíthat a robotokkal való szex a szexuális kultúránkon.

A jövő robotikus világával kapcsolatban mindenkinek más-más aggályai vannak. Egyesek attól félnek, hogy ezek a kiborgok öntudatra ébrednek, és elpusztítják az emberiséget, míg mások attól tartanak, hogy elveszik az emberek munkáját.

Alapjövedelem

Az utóbbi időkben azonban több olyan előnyük is előtérbe került, melyekről korábban aligha lehetett hallani, pedig elvitathatatlan tőlük.

Az egyik, és talán legfontosabb az, hogy elhozhatják az egyes társadalmaknak, és országoknak az alapjövedelmet. Ez ne utópia, komolyan van rá esély, hogy a következő 50-100 évben elérhető lesz az alapj9vedelem a modern országok polgárai számára.

A robotok ugyanis bár elveszik a munkáinkat, helyettünk fognak dolgozni lényegében. Így a cégek nyereségesek lesznek, a fizetéseket pedig nem a robotok fogják felvenni, hanem az átlag polgárok.

Javítani fogják az emberi kapcsolatokat

A másik nagy előnye a robotoknak a szexuális kapcsolatok terén lehet. Bár elsőre ellentmondásosnak tűnhet, hogy egy férj egy robottal csalja majd a feleségét, de a robotok, és az emberekre nagyon hasonlító szexrobotok megjelenése a jövőkutatók szerint minimálisra csökkentik majd az emberek közötti hűtlenséget.

Ez pedig összességében sokat javít az emberi kapcsolatokon. Többé nem lesznek megcsalt férjek, háziasszonyok. A robotokra ugyanis nem fognak emberként tekinteni az emberek, csak egy eszközként, használati tárgyként.

Egy felmérés során megkérdezték az embereket, hogy bánnák-e néha robottal bújna ágyba a párjuk, és a válaszadók 73%-a azt válaszolta, hogy nem bánná, még nagyobb százalékuk mondta azt, hogy ez nem számít megcsalásnak.

A felvilágosításban, terápiában is szerepük lehet

Furcsán hangzik, de szexuális felvilágosítás, vagy párterápia terén is hatalmas szerepük lehet a jövőben az emberileg tökéletesen élőnek kinéző robotok.

Nem csak szexuális gátlásainkat tudjuk majd segítségükkel leküzdeni, de olyan élményeket tudunk átélni velük, amikről korábban csak álmodni mertünk, vagy amiben a valós partnereink soha nem mentek volna bele.

Ez hosszú távon csökkenti a szexuális frusztráltságunkat, ami pozitívan fog kicsapódni az emberi kapcsolatok nagy részében.

Arról nem beszélve, hogy sokan azt mondják, hogy komoly szerepük lehet majd a szexuális felvilágosítás terén.

A fiatal fiúk és lányok akár ilyen robotokon tanulhatják meg, tapasztalhatják ki a szexuális képességüket anélkül, hogy nemi úton terjedő betegségeknek lennének kitéve, vagy egy nem kívánt terhességnek.

Sokan eleve etikátlannak tartják a dolgot, de az már egy más kérdés: elvitathatatlan, hogy megfelelően használva ezeket a gépeket komoly minőségjavulásra számíthatunk ezeken a területeken.

A gyerekeink, unokáink valószínűleg már átélhetik azt a különös de egyáltalán nem bűnös élményt, amit egy robottal való biztonságos, személyre szabott szexuális élmény nyújtani tud majd a jövőben.

tudomány technológia technika az emberiség jövője robotok robot


Megtekintések száma: 42184





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet