Roswell közelében olyat találtak, ami mindent megváltoztathat, és bizonyíthatja az 1947-es ufó katasztrófát?

2023. augusztus 2., szerda
Elképesztő hír látott napvilágot, melynek akár az 1947-es roswelli ufó katasztrófához is köze lehet!

Egy férfi azt állítja, hogy egy olyan fémdarabot talált, mely még az 1947-ben lezuhant repülő csészealjból származhat. +

A szokatlan alakú és állagú fémet nem lehet egyértelműen azonosítani, hogy minek a darabja, és az előzetes vizsgálatok szerint nem hasonlít egyetlen fémre sem a földön.

Chuck Zukowski állítása szerint titokban egyszer-kétszer kimerészkedett már arra a helyszínre Roswell közelében, ahol állítólag több évtizede lezuhant egy idegen tárgy.

A katonaság akkor először nem tagadott semmit, majd később rejtélyes módon azt állította, hogy egy meteorológiai léggömb zuhanhatott le.

Igen ám, de az ez az információ később számtalan bizonyíték során kiderült, hogy csak egy eltusolás volt, egy dezinformációs félrevezetés.

A kormány ugyanis egy lezuhant csészealjat találat, tele utasokkal és szétszóródott tetemekkel, melyekről nem tudhatott a közvélemény.

A megtalált testeket állítólag a Fort Worthben lévő bázisra szállították, majd onnan tovább az 51-es körzetbe, ahol azóta is tárolják a roncs egyes darabjait, és az idegen testeken lefagyasztva, kísérleti, és kutatási célokra.

Chuck azon a kopár mezőn akadt a fémdarabra, ahol nagyon régóta nem nagyon járt senki, így szinte bizonyos abban, hogy a roncs egyik darabját találta meg, melyet a kormány titkos csapatának emberei talán nem vettek észre.

Hisz ne feledjük, az éj leple alatt kellett dolgozniuk, rohamtempóban, nehogy valaki a sajtóból megneszeljen valamit, vagy a helyiek közül túl sok kíváncsi szempár gyűljön oda.

Akkoriban így is akadt néhány ember, aki ezt állította, látott dolgokat, de őket különleges, a semmiből megjelenő fekete ruhás kormányügynökök fenyegették meg, hogy jobb lenne, ha nem beszélnének az ügyről senkinek, mert még a végén bajuk eshet.

Akikkel nem bírtak, és nem tartották a szájukat, később vagy likvidálták, vagy teljesen elhiteltelenítették, hogy mindenki bolondnak nézze őket.

A most megtalált fémdarab azonosíthatatlan. Nem csak azért, mert nem tudni, minek a darabja, hanem az anyagát tekintve is.

A férfi ugyanis a fémdarabot átnyújtotta egy kémikus barátjának, és néhány szakembernek, hogy alaposan szemügyre vehessék, akik azt tapasztalták, hogy több furcsaság is van a fémmel kapcsolatosan.

Annyit bizonyosan kijelentettek, hogy a fém nem egy meteorológiai ballon darabkája, és tartalmaz olyan elemeket, melyek elég ritkán fordulnak elő a Földön.

Vagyis az első eredmények nem zárják ki a földönkívüli eredetet, igaz nem is erősítik meg. A közvélemény most így újra felkapta a témát, és bár egyesek szerint ki fog derülni, hogy a fémdarabka nem az, aminek mondják, annyi már bizonyos, hogy egy igen ritka fémmel van dolgunk.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés roswell földönkíüvliek


Megtekintések száma: 99114

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet