"Roswell megtörtént" - állítja egy titkos amerikai dokumentum

2017. június 16., péntek




A dokumentum nem csak a roswelli incidensről írt, hanem az abban az évben bekövetkezett számos más ufókkal kapcsolatos észlelésekről, kapcsolatfelvételekről.

Roswell sok ufókutató szerint egy megtörtént esemény, noha a történelemtudósok nem ismerik el azt, hogy egy földönkívüli ufó zuhant volna le a városka határában lévő farmra.

A közel 70 éve történt incidens rendre minden évben újra lángra kap egy igen heves vita keretében, mivel mindig jelenik meg valamiféle információ arról, hogy mi is történhetett azon az éjjelen, amit sokan az ufó kutatás Szent Gráljaként emlegetnek.

Vajon tényleg egy repülő csészealjat lőtt le aznap éjszaka a hadsereg? Mit találtak a helyszínre kivonuló hadi csapatok és a titkosszolgálat?

Egyáltalán, ha valóban csak egy egyszerű meteorológiai ballon volt, akkor miért kellett megjelennie a titkosszolgálatoknak?

Rengeteg olyan kérdés merült fel, melyek hét évtized távlatában sem kaptak választ.

Most azonban egy az amerikai kormányhoz köthető dokumentumból kiderült, hogy Roswell megtörtént. Vagyis az ott folyó incidens, melyet megpróbáltak minden erejükkel eltusolni, valós lehetett.

Egy bizonyos Heather Wade ezt állítja, hogy birtokában volt egy olyan dokumentum, melyet hosszasan tanulmányozva jutott arra, hogy egyértelműen bizonyítja azt, amit már korábban sokan sejtettek. valóban nem meteorológiai ballon volt az a roncs, amit megtaláltak 1947 éjjelén.

A dokumentum nem csak a roswelli incidensről írt, hanem az abban az évben bekövetkezett számos más ufókkal kapcsolatos észlelésekről, kapcsolatfelvételekről.

A hadsereg és a titkosszolgálatok Roswellre már nagyon sokat tudtak az idegenekről, és bizonyosak voltak abban, hogy nem az oroszok vagy mások szórakoznak velük, hanem földönkívüli idegenek.

Ez egy speciális, 47 oldalas dosszié, melyben rengeteg egyéb vizsgálati anyag van, melyek mindegyike az ufó jelenséggel függ össze. A Roswell-incidensről írt a legtöbbet, összesen 6 oldalon keresztül.

Ebben említést tesznek 4 súlyosan sérült, lassan pusztuló földönkívüli testről, melyeket a helyszínről csak két héttel a balesetet követően szállítottak el.

Az is le volt írva a dokumentumban, hogy a ballon teória volt az, ami fedősztoriként használtak az ügy eltusolására.

A jelentés szerint az ideg testek egy részét azért találták meg ilyen későn, mert egy katapultációs rendszer kilőttek őket a járműből, mielőtt az becsapódott volna, és sokkal távolabb zuhantak le, és tört össze a testük.

Heather elmondta, hogy a dokumentumokat csak megtekintésre kapta meg, egy megbízható forrásból, akinek kapcsolatai voltak a titkosszolgálatokkal.

A dokumentumok egy részét még maga Stanton Friedman is áttanulmányozta, aki egyedülálló bizonyítéknak találta.

A jelentés részletesen kitért arra, hogy az idegen testek már rendkívül rossz állapotban voltak, mire rájuk találtak, de rengeteg vizsgálatot tudtak még így is elvégezni rajtuk.

Bármi is az igazság, a kormány mindvégig, egészen az utolsó pillanatig mindent tagadni fog. csak egy végső, nagy beismerés keretében lehetne a nyilvánosság elé tárni a Roswell-ufóincidens minden titkát.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés roswell


Megtekintések száma: 246637





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet