Rothschild-dinasztia: szabad-rabszolgaságba hajtott társadalom és az egyvilágrend

2022. március 17., csütörtök
Egy bankárdinasztia áll a világ folyamatainak háttérben. Mit uralnak még? Meg sem gondolnánk, hogy valójában mennyi minden a kezükben van!

Mayer Amschel Bauer volt az egész dinasztia alapítója, és talán már a legelején tudta, hogy egy olyan egységes rendszer ltáérheozója, és megalapítója lesz, mely világszerte milliárdokat hajt majd az uralma alá.

Egyesek szerint illuminátus és szabadkőműves tag is volt, és a titkos társaságok őt bízták meg ennek a pénzügyi rendszernek az alapjainak a lefektetésével.

Az illuminátusokkal való kapcsolatát jól bizonyítja az, hogy 5 fia volt, és mind az 5 fiának gazdag és befolyásos, az illuminátusokhoz köthető családokból választott gondosan házastársat.

idővel pedig az évtizedek alatt generációról-generációra adva a stafétát egy privát, politikai és gazdasági célokra szolgáló elit hálózatot alakítottak ki, ami nem mellesleg kiválóan alkalmas volt nagyobb mennyiségű pénzek eltüntetéséhez is.

A Rothschildek a történelem során minden nagy uralkodót finanszíroztak a háborúik során, XIII Lajostól kezdve egészen III. Napóleonig.

Egy olyan egységes világerndet kívántak létrehozni, amit sokan egyvilágrendnek is neveznek.

Ez egy államok, nemezetek és hatalmak felett álló központosított vilgákormány, mely midnen befolyást egyetlen kézben tart.

A nemzetek felett állóság be fogja csapni az embereket, ez ugyanis nem biztosítékot fog jelenteni a totalitárius rendszerben, hanem egyfajta elnyomást.

Elnyomást gazdaságilag, egészségügyileg,politikailag és szellemileg...

A Rothschidlek már felvásárolták egy jó ideje a FED-et. Ezért az ameirkai kormánynak oda kellett fordulnia hitelért, és ezt a történelem folyamán számtalan alkalommal meg is tették.

Az egész azért érdekes, mert azonban a FED számára kamatos kamatot kell és kellett fizetniük. Így az USA teljes államadóssága 1913 óta 6000 MILLIÁRD dollárra növekedett.

Ez pedig egy nagyon nagy szám, és érthetetlen, hogyan juthatott idáig egy ország, de az USA kivéreztetése után már megkezdték az elmúlt években a világ más országainak is gazdasági kiszipolyozását.

Hogy mi lesz ennek a vége? Feltehetően totális és végleges felszámolása a jelenlegi rendszereknek, és a nemzetállamok is el fognak tűnni.

Aztán pedig a romok fölött megalakul a lidérces totalitárius világállam.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 32649

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet