Rothschild: idegen vérvonal? Az emberi fajba beházasodott földönkívüliek

2021. április 7., szerda




A Rothschild dinasztia vérvonala valójában egy földönkívüli vérvonal? Az Anunnaki hagyaték...

Nagyon sokan vélekednek úgy, hogy az évezredek, sőt, évmilliók óta fennmaradó szueprgazdag dinasztiák, nagyhatalmú családok nem csak abban különlegesek, hogy mérhetetlena nygai javakat halmnoztak fel.

Sokkal többről van itt szó, egyfajta spirituális és tudományos értelemben vett kiválasztottságról...

A Rockefellereket és a Rothschidleket sokszor érte már az a vád, hogy valójában nem teljesen képezik a fajunk részét.

Vagyis a vérvonalukban földönkívüliek vére is csörgedezik. Egy olyan idegen fajé, mely évmilliókkal ezelőtt látogatta a bolygót, majd a világ gazdag elitjébe házasodtak be, így kialakítva a kiválasztot fajt.

Ez a faj az emberi faj tökéletesítése. Valahol fáélúton az idegenek és az ember hibrid között, 25%- idegen genetikai kóddal.

Vagy talán véletlen lenne, hogy a legtöbb szupergazdag személy feltűnően sokáig élt a történelem folyamán? Itt nem csak arról van szó, hogy volt lehetőségük a legjobb orvosokat megfizetni, hanem arról, hogy rendkívül lassan öregedtek...

A Rothschild dinasztia talán az Anunnakik lesgzármazottja lenne, mint ahogy azt egy összeesküvés elmélet állítja?

Nos, ezt nem tudni,d e valóban sokszor igen furcsán viselkedtek, és mindig jellemző volt rájuka titkolózás, és az, hogy különc életet éltek.

A furcsa fejformáról már nem beszélve, de egyesek szerint ez csak a puszta váletlen műve.

Ha valóban idegenek házasodtak be, különleges vérvonalakat kialakítva, az azt jelzi előre, hogy ezek a vérvonalak majd egy egységes világkormány élén állva fogják leigázni az emberiséget, mivel ők maguk felsőbbrendűnek érzik azt, ahonnan jöttek, és amit képviselnek.

Még nem tekintenek magukra istenekként, sem félistenekként, de olyan nagyhatalmú lényekként igen, akiknek a világ bölcsessége jutott, és mellyel jól sáfárkodtak az elmúlt évszázadok során.

Talán nem véletlen, hogy korábban több magas rangú tisztségviselő állította, hogy az idegenek már rég köztünk vannak, évmilliók óta rejtett kolóniákban élve figyelik a fajunkat.

A világ pulzusán tartják a kezüket, és figyelnek, nehogy önpusztításba kezdjen az emberiség: ugyanakkor uralkodni akarnak felettünk...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés ősi idegenek anunnakik


Megtekintések száma: 229820





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet