Rumsfeld: 2,3 billió dollár hiányzik a Pentagonból (1 nappal 911 előtt) - videó

2021. május 18., kedd
D. Rumsfeld: A Pentagon bürokrácia. Egyes becslések szerint nem tudunk követni 2,3 billió dollárnyi tranzakciót.

Cynthia McKinney: 

Az amerikai számvevőszék elnöke szerint, ezek komoly pénzügyi és vezetőségi problémák a Pentagonnál. 

Szerintetek mi történhetett?

Tényleg belső munka volt, amit "kiszerveztek?

A hivatalos hipotézis kritikusai - két csoportról beszélünk, az összeesküvés-elméleteket alkotókról és a hivatásos mérnökökről - szerint azonban a WTC összeomlása nem magyarázható annak feltételezése nélkül, hogy a belső tartószerkezetet robbantásokkal gyengítették meg. 

Érveik szerint a torony alsó része egyáltalán nem fejtett ki ellenállást, az pedig, hogy a tornyok a szabadesés sebességével omlottak össze, arra utal, hogy az épületek magja valami miatt elvesztette szerkezeti integritását.

Az irányított robbantás hipotézisét támogató tudósok több ponton is bírálják a hivatalos vizsgálat eredményeit. Egyrészt kizárják, hogy a robbanás utáni tűz tényleg olyan hővel és annyi ideig égett, hogy érezhetően meggyengítse az acél tartószerkezetet. 

Erre az NIST sem tudott konkrét bizonyítékot hozni, mivel a WTC romjainak eltakarítását bőven a hivatalos vizsgálatok előtt megkezdték, ezért az NIST csak pár acélszerkezeti elemből tudott mintát venni - a magszerkezetből csupán egyszázaléknyit sikerült megvizsgálni.

A mintákon végzett vizsgálatok alapján nem bizonyítható, hogy 250 foknál nagyobb hőhatás érte volna a szerkezeteket, márpedig meggyengítésükhöz legalább 600 fokos hőmérséklet kellett volna. 

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés politika érdkees


Megtekintések száma: 124263

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet