Sakkban tartott tudomány: az oljaipari lobbi módszeresen teszi el láb alól az úttörő technológiák feltalálóit?

2018. január 13., szombat
Számtalan rejtélyes baleset, és tűzesetnek álcázott bizonyíték eltüntetés utal arra a színfalak mögött zajló háborúra, mely a tudtunkon kívül folyik.

A tiltott találmányok több évtized elfeledett technológiáit rejtik magukban. Egy hiányzó évszaadot, legalábbis technológiai értelemben.

Nem véletlen, hogy sorra tűntek el az olyan feltalálók és mérnökök, akik valamilyen maradandót akartak alkotni, mely tönkretehette volna a nagy energiacégeket vagy az olajipart.

A szabadenergia törekvések mindig is tiltottak voltak, mivel ingyen energiát nem akarnak a vállalatok az emberiség számára biztosítani. Így lett nagyon sokági elnyomva az elektromos autó, és a vízautó is.

Ez utóbbi csak azért kezdett el újra terjedni, mivel rájöttek a nagy cégek, hogy bizony ebből is lehet pénz csinálni, ha ők kínálják majd az első elektromos "kutakat", töltőállomásokat.

Manapság is komoly fenyegetések érik azokat, akik megpróbálnak az energiapiacon változtatni.

Nem egy ízben számoltak be olyanról egyes feltalálók, hogy feketeruhás, kormányzati emberek jelentke meg a birtokukon, majd meg akarták venni a technológiát. Mivel azonban nemet mondtak nekik, azt követően hirtelen leégtek a laborjaik, vagy ellopták az adott technológiát...

A vízautó feltalálója például egy étteremben esett össze, miután azt kiabálta, hogy megmérgezték...

1998-ban történt egy étteremben. Meyer elkövette azt a hibát, hogy mindig ugyanabba az étterembe járt, és mindig a törzshelyére ült. Így valakiknek nem lehetett nehéz kifigyelni a szokásait.

A vizsgálat egyszerű “ételmérgezést” állapított meg, ami ilyen tünetekkel, enyhén szólva, nehezen hihető. Ráadásul az étteremben rajta kívül senki másnak nem esett baja.

Azóta is sokan nyílt titokként kezelik azt, ami történt, és biztosak benne, hogy valójában az olajlobbi keze lehetett a dologban, hiszen ők foggal-körömmel ragaszkodnak ahhoz, ami az övék. MINDEN ÁRON...

Ott van Tom Ogle esete is.

A feltaláló 1977-ben bemutatott egy olyan szerkezetet, mely mely képes volt több mint 100 mérföld/gallon - vagyis 42,5 kilométer/liter - utazási teljesítményt kihozni egy öttonnás Ford teherkocsiból.

Természetesen a találmány után komoly érdeklődők sóvárogtak a bemutatók után. Minden nagyobb befolyással bíró cég a magáénak akarta.

Ogle erre azt a választ adta, hogy ő bizony visszautasítaná ezt az ajánlatot, mivel nem szeretné, ha valaki azért venné meg találmányát, hogy a polcra tegye.

Ogle később 1981-ben titokzatos körülmények között elhunyt. Egyik autójában találtak rá. A vizsgálatok szerint alkohol és drogok okozták a halálát, holott soha életében nem ivott, de még csak drogot sem fogyasztott.

OSZD MEG másokkal is! 

tudomány technológia hihetetlen összeesküvés politika


Megtekintések száma: 98220

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet