Sargentini Brüsszellel együtt mindent bevethet azért, hogy megbüntessék Magyarországot, és ellehetetlenítsék a gazdaságot!

2018. szeptember 5., szerda
Judith Sargentini és az EU gazdag, kultúraromboló elitje mestertervet indíthat hazánk ellen.

Egy bizonyos Jade Tenwick nevű, ír származású és amerikai állampolgárságú bevándorláspárti, magát feministának valló nő – aki jelenleg egy migránsokat segítő brüsszeli álcivil szervezet (NGO), az SB OverSeas munkatársa – kirakott a Twitterre egy közös Brüsszelben készült fotót

Judith Sargentini holland bevándorláspárti európai parlamenti képviselővel és a Magyar Helsinki Bizottság társelnökével, Pardavi Mártával.

Nem kell sokat keresgélnünk, hogy megtudjuk, az SB OverSeas partnerei között szerepel egy PICUM nevű sorosista csoportosulás, amely azon migránsok érdekeit képviseli, akik nem rendelkeznek papírokkal, tehát magyarán

eldobták a személyi igazolványukat és a születési bizonyítványukat, azért, hogy menekültnek hazudhassák magukat.

A posztból egyértelműen kiderül, hogy a Magyarországot megbüntetni készülő Sargentini-jelentés miatt találkoztak, és

határozottan elítélik Magyarország illegális migráció ellen irányuló politikáját.

Egy Janine Uhlmannsiek nevű, szintén feminista aktivista, aki a szélsőségesen bevándorláspárti Amnesty International (IA) németországi szervezetének a tagja, szintén arról posztolt, hogy Magyarországot el kell ítélni.

Sokak szerint ezzel Brüsszel, és annak világhatalmi elitje nyílt háborút hirdetett Európa legkitartóbb nemzete, Magyarország ellen.

Nehéz harc lesz a magyar nép számára ez az egész, de abban biztosak lehetünk, hogy soha nem fogjuk feladni a nemzeti szuverenitásunkat, és az utolsókig harcolni fogunk a brüsszeli diktatúra ellen.

Brüsszel nyegle politikusai még nem tudják, hogy egy ezer éves néppel állnak szemben...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen magyarország európa politika menekültek bevándorlás brüsszel


Megtekintések száma: 32755

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet