Schobert Norbi: 2021 a rettentő megtorlás és válaszcsapás éve lesz

2021. január 14., csütörtök
Egy Facebook csoportot tervez feljelenteni, milliós kártérítést remél.

A közel 20 ezer embert számláló A nagy Norbiréka biznisz nevű Facebook csoport posztjait elégelte meg Schobert Norbi, aki egy évvel ezelőtt két magánnyomozót és három ügyvédet állított rá a csoportra, hogy elegendő bizonyítékot gyűjtsenek össze a feljelentéshez.

Eddig tűrtem, de elég volt! Nem tűröm tovább, hogy a családunkat gyalázzák és a termékeimet válogatott hazugságokkal rossz színben tüntessék fel. 2021 a rettentő megtorlás és válaszcsapás éve lesz. 

Feljelentést tettem az ügyben, majd IP-cím alapján azonosítják a felhasználókat. Büntető- és polgári peres eljárásra is számíthatnak, százmilliókat fognak nekem fizetni!

–kezdte a Blikknek Schobert Norbi.

Odáig elmentek, hogy az otthonunknál áttúrták a szemetet, hogy miket eszünk és posztolták, de a termékeimbe is tettek kukacot, úgy fényképezték le. 

Én rendszeresen gnómnak, törpének vagyok beállítva, Réka lapos seggű, a gyerekeinknek a képességeit és kinézetét pocskondiázzák. 

Messze túlmentek a szabad véleménynyilvánítás határán, amit egy közszereplőnek el kell tűrnie, de a szerzői jogokat is megsértették a képeink és tartalmaink engedély nélküli felhasználásával.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 15825

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet