Schulz víziója még Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértőt is megijesztette!

2017. december 14., csütörtök
Schulz megdöbbentő őszinteséggel mesélt nyílt tervéről, melyben elmondta: le kíván számolni a nemzetállamokkal.

Ezt az állítása szerint 2025-re szeretné elérni, vagy hamarabb.

Jelenleg Schulz tervének útjába Magyarország és rajta kívül néhány kis nemzetállam áll. Vagyis nem véletlen, hogy a politikus minden erejével azon volt, hogy az EU ellenünk forduljon.

Így vagy úgy, de létre akarja hozni az Európai Egyesült Államokat. Ebben viszont nem férnek majd meg nemzetállamok, hanem egy centralizált erőnek engedelmeskedő tartományokból álló hatalom fog működni.

Hasonló lesz a rendszer és a berendezkedés, mint Amerikában.

Schulz terve annyira félelmetes ér nyomasztó, hogy még Georg Spöttle is megijedt tőle, ezt mondta el egy interjúban.

A bevándorlás tovább folytatódna természetesen, és egy egységes multikulturális államot hoznának létre, mely több kisebb államból áll.

Ez számukra a szép európai jövő.

Csak abba nem gondolnak bele, hogy az áthozott afrikaiak millióit majd mi, akik dolgozunk és adót fizetünk, leszünk kénytelenek eltartani. Ők nem azért jönnek, hogy dolgozzanak, hanem a mágnes az a segély, amiért semmit nem kell tenniük.

Georg Spöttle számtalan alkalommal elmondta, hogy a bevándorlás által okozott bűnözés már így is az egekbe szökött, és semminek nincsen visszatartó ereje.

Németország lassan valódi pokollá fog válni, és ebben a német politikusok kifejezetten nagy részt vállaltak, hogy így legyen.

A baj azonban nem is ezzel van, elvégre azt csinálnak a hazájukkal, amit akarnak. Az a megbotránkoztató, hogy egész Európára, és a nemzetállamokra is rá akarják ezt az akaratot kényszeríteni.

OSZD MEG másokkal is!

magyarország európa politika bevándorlás


Megtekintések száma: 157115

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet