Sírni kezdtek a Szűz Mária szobrok a pásztói templomban!

2017. október 8., vasárnap




Átverés, vagy valódi emberi könnyek? A Vég közeledtét jelzik, vagy Isten üzenete?

Döbbenetes, egyben sokak szerint megmagyarázhatatlan események történtek az elmúlt 3 hónapban az egyik Pásztóban található temetőben álló kis templomban.

Több hete ugyanis sírni kezdett az egyik Szűz Mária szobor.

És ez még nem minden, ugyanis később két másik szobor is ugyanezt a rendkívül szokatlan jelenséget produkálta, minden ok nélkül.

Tariné Horváth Piroska úgy csinált mindent június 25-én reggel is, mint a többi vasárnap. A sekrestyés kinyitotta a kápolnát, feltette az oltárra az este szépen kivasalt terítőt.

Ekkor vette észre, hogy valami nincs rendben. Amikor pedig meglátta a síró Mária szobrot, nem hitt el, mit lát. A szobornak ugyanis szabályosan folytak a könnyei, lefelé gördülve az arcán.

Ez nem olyan csoda, ami három napig tart. Azóta már három hónap is eltelt, de a szobrok a plébánia szerint azóta is könnyeznek.

Nem is egy szoborról van már szó ugyanis: a Rosa Mystica nevű kis kegyszobor után néhány nappal a Szentlélek Ispotály kápolnában lévő másik szobor, a Segítő Mária is könnyre fakadt.

A hírről a plébánia gyorsan értesítette a Váci Egyházmegyét, de a Facebookon is közhírré tette a történteket.

Sokak szerint akkora zarándoklat indult meg azóta, hogy volt, hogy motorosrendőrnek kellett a forgalmat terelnie a hely körül.

Arról már alaposan megoszlanak a vélemények, hogy mi lehet a síró szobrok üzenete.

Sokak szerint Isten üzenete a világ számára, és nem a végidők jele, mivel akkor vért könnyeztek volna a szobrok.

A könnyező képek és szobrok nem ismeretlenek a vallástörténetben, a beszámolók szerint leggyakrabban Szűz Mária szokott sírva fakadni. Sok esetben a végidőkre figyelmeztetnek, ha vért könnyezik, és vörösben forog a szemük.

A simán csak könnyező szobroknak azonban ezerféle értelmezése van, és valójában senki sem tudja, miért teszik azt, amit tesznek.

"Zokog értünk az Égi Édesanyánk. És ha az embernek az édesanyja sír, az azért már jelent valamit, nem?" - állítja valaki vészjóslóan.

Sok síró szoborról derült már ki a történelem folyamán, hogy csak átverés volt az egész, de akadtak olyanok, is, melyekre természetes magyarázatot találtak, például megolvadó gyanta, a meleg hatására kicsapódott pont a szemeknél egy fából faragott Szűz Mária szobor esetében.

Azonban sok olyan történet és eset akadt, amit semmivel sem sikerült megmagyarázni...

OSZD MEG másokkal is!

paranormál megmagyarázhatatlan vallás jézus bizarr isten szűz mária


Megtekintések száma: 260753





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet