Snowden szerint a Facebook egy titkosszolgálat, ami közösségi médiának vamn álcázva!

2018. március 20., kedd




Nem akármit állít: borulhat a bili a legnagyobb közösségi portál háza táján? Snowden a Twitteren tálalt ki!

Megvan, mi állhat a legnagyobb közösségi oldal működése mögött, amit Zuckerberg hozott létre?

Azt senkis em tagadja, hogy kezdetben mi volt a cél vele: az embeerket közelebb hozni egymáshoz a távolság leküzdésével.

Azonban mára már teljesen más miatt üzemel a Facebook.

Erről Edward Snowden beszélt, és ha valakire, akkor rá érdemes figyelni tömeges megfigyelési és nemzetbiztonsági ügyekben.

Snowden nemrég a Facebookot szedte ízekre a Twitteren. Mondhatni kitálalt.

Az egészre azután került sor, hogy kiderült: a Trump-kampánynak dolgozó Cambridge Analytica elemzőcég 50 millió felhasználó adatához jusson hozzá egy appon keresztül, illetéktelen adatkezelés folyamán.

Azokat a cégeket, amelyek olyan módon tesznek szert bevételre, hogy magánéletekről gyűjtenek és adnak el információkat, egykor magán-titkosszolgálatoknak hívták.

A „közösségi médiára” való átcímkézésük a legsikeresebb megtévesztés azóta, hogy a hadügyminisztérium védelmi minisztérium lett”

„A Facebook milliók magánéletének adatait adja el, többet azoknál, amiket önként posztolunk. Így nem áldozat, hanem tettestárs.” - írta Twitter bejegyzésében.

Ezzel gyakorlatilag kimondták azt, amit már régóta sejteni lehetett. Hogy a közösségi média legnagyobbja egy globális megfigyelésre alkalmas fegyver.

Bárkit és bármikor le lehet rajta követni.

A tökéletes program erre a célra, hiszen mára a Facebookon az emberek brutális mennyiségű információt és magánéleti dolgokat osztanak meg.

Az információval pedig vissza is lehet élni...

Ha a Facebook egyszer már megtette, nincs garancia rá, hogy ne tennék meg újra és újra. Akadnak olyan feltétezések is, miszerint a közösségi média a nap 24 órájában monitorozás, azaz megfigyelés alatt van a világ kormányai, de főleg az USA kormánya által.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség összeesküvés politika globális megfigyelés hátérhatalmak


Megtekintések száma: 54392





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet