Soha többé nem lesz szenvedés: tudósok egy olyan megoldáson dolgoznak, mely létrehozhatja a Mennyországot itt, a Földön!

2018. február 26., hétfő




Ha ezt meglépik, akkor tényleg minden átalakulhat: örökre!

A világon az egyik legnagyobb álma az emberi tudománynak legyőzni a halált. Ha ez azonban bekövetkezik, az egyúttal azt is jelenti, hogy isten helyébe léphetünk.

Hiszen korábban csak Isten rendelkezett az élet felett. Ő döntötte el, ki hal meg, és ki élhet tovább.

A becslések szerint 2050-re mindenki élhet, aki addig túlél, vagyis nem lesz többé halál. Pontosabban kicserepezhető lesz a halál.

Évezredek alatt, megannyi legenda és történet alakult ki a halhatatlanságról, és arról, hogy ez mit jelenthetne az embernek.

Tudósok azon dolgoznak már egy ideje, hogy az örök élethez vezető kulcsot megtalálják. Ezt persze senki sem tudja, pontosan hogyan kell elképzelni.

Egyesek szerint ez a kulcs nem más lesz, mint egy tisztán genetikai eljárás. Mások szerint a technológia lesz a végső kulcs, és az lesz a vízválasztó, amikor az emberi tudatot elsőként leszünk képesek lementeni egy adathordozóra, maradéktalanul.

Ekkortól kezdve ugyanis az ember örökké élni fog. Nem lesznek betegségek, sem halál, ugyanis ezeket le fogjuk tudni győzni azzal, hogy az emberi tudatot megmentjük, így egy másik, vagy kár ugyanolyan testet hozunk létre klónozással, majd abba ismét betápláljuk az egyént.

Gyakorlatilag lelket adunk neki, amivel kvázi már mi is Istenekké válunk.

Attól a ponttól kezdve a világunk egy örökkévalósággá válhat.

Ez pedig egyúttal azt is jelenti, hogy mi magunk, az emberiség és a tudomány hozza majd el a Biblia által emlegetett örök királyságot, ahol csak a végtelenség létezik, és a boldogság.

Átalakulhat majd az emberek világszemlélete.

Mivel nem lesz ismert a halál, alapjaiban alakulhat át a társadalom a halálhoz és az élet értékéhez fűződő viszonya.

Egyes jövőkutatók szerint eleinte meg fog emelkedni a gyilkosságok, életellenes bűncselekmények száma, azonban idővel tudatosulni fog a társadalomban az, hogy ölni hiábavaló, hiszen mindenki visszahozható az életbe.

A bűnösek büntetése lesz majd a halál, ezzel pedig mintegy kiölhetjük a rossznak az írmagjait is a világunkból – állítják az optimista jövőképben gondolkodó jövőkutatók.

Persze azt valójában senki sem tudja, hogyan fogjuk elérni az örök életet, de abban sokan egyetértenek, hogy nem kérdés, hogy valaha meglépi ezt az emberiség, és ez jelentősen átalakítja az egész fajunk életfelfogását is…

OSZD MEG másokkal is!

tudomány hihetetlen örök élet mennyország élet és halál


Megtekintések száma: 22739





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet