Soha többé nem tudja titkolni NASA, hogy van valami a Marson! Ez a felvétel bizonyítja!

2023. március 12., vasárnap




A NASA Mars járó egyik felvételén egy szokatlan, hosszú, csúszómászóra emlékeztető létforma bukkan fel a sziklák között. Ez az első egyértelmű bizonyíték az idegenekre a Marson?

A szóban forgó felvételen valóban van valami szokatlan, ezt még maguk a szkeptikusok is elismerik. Egy hosszú valami tekereg a sziklák között, mely látszólag elválik a környezetétől.

De mi lehet pontosan? A fotót látva sokak vélik úgy, hogy egy idegen életformát sikerült lencsevégre kapnia, és megfigyelnie a NASA-nak.

A képen látható valami túl szabályos és sima ahhoz, hogy repedés legyen a sziklán. Víz által vájt folyás sem lehet, így nem túl sok más magyaráztat jöhet szóba.

Nem ez lenne az első, hogy a Marsi felszínen érdekes, biológiai eredetű anomáliákat lehet felfedezni. 

Korábban már megkövesedett kagylókat is találtak, valamint őshüllőket is, melyek nagyrészt maradványok voltak, de akadtak olyan fényképek is, melyeken élő állatokat lehetett látni.

Ha valóban élőlény, akkor valamiféle földönkívüli kígyó, vagy egy nagyobb termetű féreg lehet. Ez összevágna az 1962-es állítólagos Marsra szállás felvételén látható lény kinézetével is.

A Marsra szállásról felvétel is készült, mely egy titkos misszió volt, nemzetközi résztvevőkkel.

A felvételen megdöbbentő dolgokat láthatunk. Az első szembetűnő dolog, hogy a Marsnak, a tudósok állításával szemben, nem vörös, hanem kék az égboltja.

A másik figyelemreméltó jelenet a videó végén látható, amikor az űrkomp leszáll a bolygó felszínére, valami megmozdul a talajban, és fokozatosan elkúszik a leszállóegységtől, maga előtt túrva a földet, akárcsak egy vakond.

OSZD MEG másokkal is!

mars marskutatás nasa idegenek összeesküvés élet a marson


Megtekintések száma: 201717





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet