Sokkoló! Az anya fotót készített haldokló lányáról, amin egy védőangyal alakja tűnt fel

2016. november 18., péntek




Az anya és lánya teljesen megdöbbentek, amikor észrevették a fényképen az angyali alakot.

Egy Lincolnshire-ben élő 19 éves fiatal lány életét vesztette nem túl rég, alulmaradt a májrákkal való küzdelemben.

Az anyja egy különleges fotót készített nem sokkal a lánya halála előtt, ami azonnal bejárta a világsajtót, amint kiderült, hogy mit látni rajta.

A fotón ugyanis egy angyali alak látható, amint a magasba emelkedik, és nagyon erős fényt bocsájt ki magából. Az anya meg van róla győződve, hogy az alak nem volt más, mint egy őrangyal, aki azért jelent meg, hogy lányát átkísérje majd a túlvilágra.

Elmondása szerint a fotót közvetlenül a lánya halála előtt készítette, és az volt a célja vele, hogy egy utolsó közös fotó legyen még kettejükről.

Amikor meglátta a szokatlan alakot a képen, azonnal tudta mi az, nem volt szüksége arra, hogy végiggondolja a lehetséges magyarázatokat.

Biztos benne, hogy ez az angyali alak a túlvilágon vigyáz lányára, aki nemrég hunyt el súlyos májrákban, miután a szervezete feladta a kórral való küzdelmet.

Sarah Danbury amúgy is vallásos embernek tartja magát, és azt vallja, Istennek célja volt a lánya halálával, és bár nagyon hiányzik neki, és naponta eszébe jut, gyakran sír, mégis elfogadta, hogy így kellett végződnie kettejük történetének.

A képet rengeteg internetező látta, és a helyi tévében is levetítették, ahol több paranormális kutató elmondta, hogy ilyen, és ehhez hasonló jelenéseket gyakran látni olyan emberek közelében, akiket hamarosan elragad a halál.

Ezek védőangyalok, akiknek több szerepe lehet, ilyen esetben mindig az a fő feladatuk, hogy átkísérjék a haldokló személy lelkét a túlvilágra, és segítsenek elhagyni a fizikai testüket.

Két fényforrás volt csak az ágy felett, azonban egyik sem égett, amikor a fotó készült. A fényforrás oka és forrása ismeretlen, ezt senki sem tudta megfejteni, akinek megmutatták a fotót.

Bár az anya templomba sohasem járt, mégis mélyen istenhívő ember volt, és tudta, hogy létezik túlvilág. Ez a jel csak még jobban megerősítette őt abban, hogy ez így van.

paranormál szellem szellemek túlvilág angyal angyalok természetfeletti


Megtekintések száma: 97489





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet