Sokkoló felfedezést tettek egy aszteroidán! Az emberiség földönkívüli eredetét bizonyítja!

2018. január 14., vasárnap
A tudósok teljesen elképedtek, és nem jutottak szóhoz.

Elképzelhető, hogy megvan, amit az emberiség mindig is keresett a kozmoszban? Ráadásul egy kietlen űrsziklán találhatták ezt meg.

Ha minden hitelt érdemlően bebizonyosodik, akkor ez lehet az emberiség történelmének legnagyobb felfedezése.

Egy olyan mérföldkő, ami után sem a saját fajunkra, sem a végtelen világűrre nem fogunk tudni már ugyanúgy tekinteni.

Egy az űrben keringő aszteroidán vették észre először azt a bizonyos dolgot.

Eleinte a mérési eredményekben mutatkozott meg, és szimplán hibának vagy valamiféle tévedésnek gondolták. Aztán újra és újra megvizsgálták, és mindenki ledöbbent.

Olya mérési eredményekről van szó, melyek azt sejtették, hogy az aszteroidák némelyikén akár az élethez szükséges anyagok is megtalálhatók.

Ezt később egy a Földön talált ősi meteorit tanulmányozása is megerősítette...

Sőt, a meteorit belső anyagában folyékony víz maradványait, és olyan organikus anyagokat találtak, melyek egyértelműen az élet építőköveiként azonosíthatók.

Vagyis az eredmények alapján arra jutottak, hogy az űrben keringő aszteroidák egy része rendelkezik az élet kialakulásához szükséges anyagokkal. Eszerint egyfajta katalizátorként is működhetnek, és egy kietlen bolygóra becsapódva olyan folyamatokat indíthatnak el, mely az élet kialakulásához vezet.

Ez egyúttal azt is jelentené, hogy ahonnan ezek az aszteroidák származtak, ott szintén elindult az élet fejlődése, tehát nem lehetünk egyedül a világegyetemben.

Egy még elrugaszkodottabb teória szerint pedig a Földi életet eleve kitenyésztették, és csak több száz millió év múlva „ültették” el a Földön az élet csíráit azzal, hogy aszteroidákat tereltek az akkor még halott Föld irányába.

Visszatérve a valóságban: a tudomány ezzel bizonyíthatta azt végre, hogy mi magunk is a Földön kívülről származhatunk, és a bolygónkon fellelhető minden élőlény valójában a kozmosz szülötte.

OSZD MEG másokkal is! 

tudomány rejtély rejtélyek űrkutatás genezis


Megtekintések száma: 131444

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet