Sokkoló: ha ez igaz a globális felmelegedéssel kapcsolatban, akkor mindenkit átvertek!

2017. május 29., hétfő
A Britek 13%-a vélekedik így, ha nekik van igazuk, akkor újra kell gondolnunk mindent.

Nemrégiben közzétettek egy anyó érdekes, brit tanulmányt, mely 1200 ember megkérdezésével zajlott. Ezekből az adatokból érdekes eredmények tűntek ki.

Mégpedig az, hogy hétből egy brit nem hisz abban, hogy létezik a globális felmelegedés jelensége.

Összesen tehát 13%-uk nem hisz benne, és további 17% nem eléggé biztos benne, vagy legalábbis nem tudja eldönteni.

Összesen tehát 30%-uk, azaz a lakosság közel harmada vélekedik szkeptikusan, amikor a globális felmelegedésről hall. Ezek ugyan csak statisztikák, de jól mutatják az emberek kételyeit az egésszel kapcsolatban.

Sőt, maga Donald Trump sem hisz a dolognak. De vajon valóban van alapja annak, hogy így gondolják egyesek? Mi van, ha a globális felmelegedés valóban egy svindli? Ha így van, akkor ez a világtörténelem egyik legnagyobb átverése.

Piers Corbyn brit asztrofizikus egyszer ezt nyilatkozta:

"A globális felmelegedés téma a legnagyobb és legsikeresebb áltudományos csalás, amit életemben láttam. …Az egész elméletet meg kellene semmisíteni"

Nem tudni, hogy valóban csalásról van-e szó, de sokan rávilágítottak már az utóbbi időben, hogy a felmelegedés lehet, hogy valójában nincs is. vagy ha létezik is, azt nem az ember idézte elő, ahogyan nagyon sokan "lobbizzák" a társadalom felé, hamis bűntudatot keltve az emberekben.

Ezen állítások szerint önmagában a CO2 - szén-dioxid - gázok kibocsátása nem elegendő a bolygó középhőmérsékletének megemelkedéséhez. A bolygó melegedésében és lehűlésében egy természetes ciklikusság van.

Ez akkor is bekövetkezne, ha nem lenne ember a bolygón, és a múltban már számos alkalommal bekövetkezett, hol hatalmas szárazságokat, hol jégkorszakokat elhozva a világra.

Korábban egy NASA által elvégzett mérés pedig megdöbbentő eredményeket hozott, melyet persze már nem fújt fel a világsajtó, mert "ciki" lett volna tálalni a globális felmelegedés eszméivel szöges ellentétben álló tapasztalatokat.

A NASA kutatóközpontjában a Föld felső légkörébeni infravörös kibocsátásokat követték nyomon egy napvihar alatt és után.

A napkitörés során felszabaduló hatalmas energia az űrbe reflektálódott, nem pedig a föld alsó légkörében halmozódott fel.

"Az eredmény összességében egy hűtő hatás lesz, ami teljesen ellentmond a NASA saját klimatológiai részlegének állításának, miszerint az üvegházhatású gázok globális felmelegedést okoznak."

A globális felmelegedés egy óriási svindli lenne? Ha igen, akkor miért? Kinek áll érdekében ezt a világméretű hazugságot elterjeszteni, majd különféle áltanulmányok pénzelésével fenntartani a látszatát?

Sokan úgy vélik, az egész egy rejtett gazdasági törekvésnek indult, hogy Amerikát meggyengítsék. Ugyanis a globális felmelegedésért felelős gázok 20%-áért Amerikát tették felelőssé. Vissza akarták fogni a gazdaságot, és a felmelegedés kapóra jött.

Azóta számtalan komoly üzleti érdek áll a háttérben. Egyes nézetek szerint a globális felmelegedés riasztó képének leple alatt akarják szép lassan felfuttatni a természetes és megújuló energiaforrásokon alapuló technológiákat a közismerten fosszilis energiákat előnyben részesítő Amerikával szemben.

OSZD MEG másokkal is!

globális felmelegedés globális klímaváltozás tudomány összeesküvés kataklizma


Megtekintések száma: 78464

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet