Sokkoló összeesküvéselmélet: eltitkolt háború zajlik a földközeli űrben?

2021. szeptember 19., vasárnap
Egyes elméletek szerint a Földért hatalmas csata zajlik az űrben, több földönkívüli faj közt.

Hasonló sugárnyalábot már az ISS űrállomásról is észleltek korábban, csakhogy az egy a Földről éppen távozni készülő UFO-t vett célba. Talán pont azért hozták létre a Földet körülvevő műholdrendszert, amely holografikus égboltot vetít fölénk, hogy elfedje a hihetetlen űrbéli összecsapásokat. 

Hogy mi lesz a végkimenetele a csatának, és hogy mi vár ránk, nem tudni. 

Csak reménykedhetünk, hogy a " jó fiúk" fognak felülkerekedni, és nem igáznak le minket, ahogyan azt a sci-fi filmekben próbálják belénk sulykolni.

Az átlagos stream média szinte pillanatokkal azután beszámolt 2018 elején a Michigan felett átsuhanó, és látványosan fényjátékot produkáló meteorról, ahogy az felbukkant.

Csakhogy ugyanabban a pillanatban egy rejtélyes, függőleges energiasugarat is észleltek a környéken.

Pontosan 90 fokos szögben érkezett, így aligha lehetett a meteor leváló darabja, mint sokan gondolták. Erről már kevesebben adtak hírt, hiszen azt hitték ugyanarról a jelenségről van szó...

William Yeck geofizikus kutató szerint nem csak úgy tűnik hogy két esemény történt egyazon időben, hanem valóban két dologról beszélünk. A fényfelvillanásokat a légkörben felizzott, majd felrobbant meteor okozta, (ha ugyan valóban meteor volt), de nem okozhatott 2-es erősségű földrengést.

A rejtélyes sugár nem pont ugyanott csapott le, ahol az űrből érkezett szikladarab szétrobbant, és ez viszont okozhatott rengéseket.

Az UFO-vadászok szerint egy földönkívüli incidens szemtanúi lehettünk. 

A légkörben megsemmisült objektum alighanem egy idegen jármű lehetett, ami már sérülten érkezett a légkörbe, így nem bírta a súrlódás által gerjesztett hőt.

Megsemmisült. Minden bizonnyal valahol a Földközeli űrben érhette a találat egy másik idegen űrhajóról.

Miután a légkörbe menekült még utána lőhettek, hogy biztosra menjenek, ez lehetett a Michigan-re lecsapó rejtélyes sugárnyaláb...

- írja a napiufo.hu.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás Ripost Origo

ufó idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 101586

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet