Sokkoló videó járja a netet, amin egy szamarat szednek szét az állatkerti tigrisek, miközben ezt a látogatók végig nézik!

2017. június 8., csütörtök




Vigyázat, tényleg megrázó képsorok és videó következik! Csak akkor olvass tovább, ha ezzel tisztában vagy!

Az internet népét és a világot nagyon felháborította az a videó, amit egy kínai állatkertben rögzítettek arról, ahogyan etetik a tigriseket.

A videón különös kegyetlenséggel bekényszerítenek egy szamarat a biztos halálba: a tigrisek karmai közé.

A szóban forgó felvétel igazán sokkoló, ezért csak az nézze meg, aki tényleg bírja a megrázó felvételeket!

A felvételen látszik, hogy egyes látogatók is nagyon megriadtak a jelenet láttán, és mások is elkezdtek videózni. Állítólag abban a helyi állatkertben ez a normális, hogy ezen a módon etetik a tigriseket, hogy ne vesszen ki belőlük a vadászösztön.

A szóban forgó állatkert Changzhouban található, és a helyieket már többen megkeresték azzal, hogy állítsák le a különös kegyetlenkedést.

Ugyanis sokan nehezményezik, hogy egy még élő, riadt állatot tesznek a vérszomjas, kiéheztetett tigrisek elé, mindezt úgy, hogy a szerencsétlen állatnak esélye sincs, és kegyetlenül szenved, mire végeznek vele a bestiák.

Az állatkert azóta nyilatkozott az ügyben, és azt állították, hogy a felvételen látható emberek nem az állatkert hivatalos dolgozói, csak sértődött volt munkatársak, részvényesek, akik magánakcióba kezdtek.

Mások megint csak másféleképpen tudják a történetet, és teljesen mást állítanak.

Egy biztos: a videón tényleg különös kegyetlenkedés látható, ezért kérjük OSZD MEG, hogy terjedjen a híre, és máshol soha ne fordulhasson elő még csak hasonló sem!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség bizarr durva botrányos


Megtekintések száma: 214115





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet