Soros: "Isten vagyok, mindent én teremtettem. Én irányítom Amerikát!"

2017. április 18., kedd




A globális tőkésnagyhatalom vezérével nemrégiben még a brit Independent is foglalkozott.

Tagadhatatlan, hogy az utóbbi időben Soros György neve igen sokszor elhangzott nem csak a hazai médiában, de a nemzetközi média berkein belül is.

Soros Györggyel kapcsolatban ugyanis rengeteg a különféle szóbeszéd, összeesküvés elmélet.

A legtöbben ugyanis úgy tartják, hogy ő a háttérhatalom elitjének egyik fő vezetője, ami Európát a markában tartja, és Amerikában is igen komoly befolyással bír.

Nemrégiben például arról is írtunk, hogy állítólag bizonyítékok vannak arra, hogy Soros pénzelt egyes érdekcsoportokat azért, hogy Európa Amerika felé tett politikáját gyengítsék, és az oroszok felé vigye közelebb az Uniót.

Azt is beszélik, hogy Soros György egyfajta istenként tekint magára. Most, hogy a nyolcvanas éveiben jár, már egyre komolyabb az esélye, hogy utolérje a halál, amit sajnos nem tud elkerülni, bármennyi pénze is van.

Egyszer azt állította magáról, hogy ő egy igazi isten, és van egy csomó dolog ma a világban, amit ő teremtett, vagy legalábbis köze volt hozzá. Valamint ő irányítja Amerikát, legalábbis nagyon komoly befolyása van ott is.

Sőt, egyes vélekedések szerint az egész migráns válság is, Soros keze munkája, mellyel valójában azt akarta elérni, hogy a legyengült Európa Oroszországtól kérjen segítséget.

Sorosnak ugyanis jó, ha az Unió teljesen életképtelen, vagy akár meg is szűnik. Ezt azonban egyelőre még mindig nem sikerült elérnie.

Sorosról mindenki úgy tartja, hogy ő lehet a világ legbefolyásosabb, egyben leggazdagabb személye a Rothschil család után. Ha akarná, államokat tiporhatna el, és hatalmas érdekszférákat ránthatna csődbe, vagy kifizethetetlen adósságba.

Az összeesküvés emeletek hívei szerint feltett szándéka az, hogy a világ nagy országaiban mindenhol szép lassan felszámolja, vagy külső eszközökkel felszámoltassa a demokráciát, hogy egy a jövőben létrehozandó Új Világrendnek ágyazzon meg ezzel.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés politika


Megtekintések száma: 43275





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet