Soros-titkok: Több ezer fájt hackeltek meg, manipulálhatta a választásokat is?

2017. március 29., szerda




Egy hackertámadás során 2500 szigorúan titkos fájt szivárogtattak ki a Soros közeli szerverekről.

Mi van, ha Soros György, a milliárdos nagytőkés mindent manipulált az utóbbi időben, még a választásokat is?

A nemrégiben a DC leaks által kiszivárogtatott dokumentumok arra utalnak, hogy komoly manipulációs startégiában vettek részt az általa működtetett csoportok különböző osztályai az Open Society Foundations-nél.

A DC leaks, és a thefreethoughtproject.com oldala arról számol be, hogy ez közel 2500 rendkívül titkos és érzékeny dokumentum arról számol be, hogy Soros hogyan befolyásolta az európai választásokat.

Ez még nem minden. A portál rávilágít arra, hogy Soros komolyabban lepaktálhatott az oroszokkal, legalábbis napvilágára került egy dokumentum, melyben 500.000 dollárt ajánlanak fel arra a célra, hogy Soros oroszbarát politikai mederbe befolyásolja Európa országait.

Korábban már előkerült egy olyan Wikileaks email is, melyből egyértelműen kiderül, hogy Sorosnak még Hillary Clinton felett is hatalma lehetett, így egyes vélekedések szerint az sem kizárt, hogy az amerikai elnökválasztást is befolyásolhatta.

Az Egyesült Államok biztonságpolitikai szakértői szerint azonban néhány orosz hekker állhat a szivárogtatás mögött.

A DC Leaks már 2014 júniusban is szivárogtatott adatokat az Open Society Foundationstől, korábban pedig a NATO egykori tábornokának levelezését hozta nyilvánosságra. A kidertült dokumentumok és fájlok is 2014 környékén szivárogtak ki, de egy részüket csak mostanra sikerült megfejteni és véglegesen kiszivárogtatnia  médiának.

A nagy kérdés valóban az, hogy Soros keze áll-e a magyar orosz barát politika mögött, hiszen Európában elsősorban jelenleg hazánk az, mely nagyobb mértékben nyitott az oroszok, és az orosz projektek felé.

Mindez persze csak feltételezés, és a DC Leaks állítása, de talán érdemes elgondolkodni a hallottakon.

Soros kezében lenne egész Európa, de még Amerikában is komoly befolyása lenne ennek a nagyformátumú oligarchának?

Egy összeesküvés elmélet szerint állítólag a menekültválságot is segítette Soros mélyíteni azért, hogy ezzel meggyengítse, ellehetetlenítse az Európai Uniót, és így a nemzetek, melyeknek elege van az Unió lassú problémamegoldós képességéből, átpártoljanak az önálló nemzetállamok, és Oroszország irányába.

Persze a szkeptikusok szerint szó sincs ilyenről, és valójában túl sokat képzelnek bele Soros szerepébe a világban, és sokan nem osztják a DC Leaks, és a thefreethoughtproject.com állításait, de elképzelhető, hogy több igazság van benne, mint hinnénk.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés politika soros


Megtekintések száma: 214131





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet