Soros újra Brüsszelben: viharfelhők gyülekeznek a nemzetállamok felett?

2018. február 2., péntek




Nem hagyják annyiban, tönkretehetik a fennmaradt ellenálló nemzeteket?

Elérkezhet a nemeztállamok vége? Az a pont, ahonann már nem lesz visszaút?

Soros újra Brüsszelben járt, egyes hírek szerint több okból is. Az egyika nemzetállamok elleni felllépés megtárgyalása, megerősítése.

Vagy Brüsszel újra akcióba lendülhet nem csak a magyarok, de az összes még ellenálló nemzetállam ellen.

A brüsszeli oligarchák a bevándorlás nemzetközi jogainak szétterjesztésében látják a megoldást.

Az ENSZ globális migrációs csomagjáról tárgyaltak ugyanis. az Európai Parlament emberi jogi, külügyi és fejlesztési bizottsága. A képviselők meghallgatták a nemzetközi migrációs szervezet főtanácsadóját.

A nemzetközi migrációs szervezet főtanácsadója, Michele Klein-Solomon egyetért az ENSZ főtitkárával. Véleménye szerint a globális megállapodás megteremtésére kiváló alkalom a mostani. Ahogy fogalmazott: a migráció szerinte több haszonnal jár, mint költséggel.

Ebbe még belegondolni is borzasztó.

Azt is hozzátette, hogy elő kell segíteni az integrációt minden áron. Az Európai parlamentet kérték arra, hogy ebben az egészben egyfajta kulcsszerepet vállaljon.

Azt is mondta, hogy hozzanak létre uniós vízumot azoknak a migránsoknak, akik nem kaphatnak nemzetközi védelmet, tehát az illegális bevándorlóknak – tette hozzá a hirado.hu szerint a tudósító.

láhúzta: ez nagy feladat, s Európa megosztottságának felszámolása mellett kötelezte el magát Soros György is. „A megbeszéléseken előkerülnek a közép-, és kelet-európai, valamint a nyugat-balkáni események mellet a nyugati országok helyzete is, és az, hogy ezek esetében milyen eredményeket szeretnénk elérni”

Vagyis újra akcióba lendült a nagy, bevándoroltatást szervező gépezet, és hamarosan felszámolhatják minden nemzetállam jogát a nemzetközi bevándorlási törvényekre és jogokra hivatkozva.

Kérdés, hogy ezt mi magyarok, és a lengyelek hagyni fogjuk-e, vagy mindent elkövetünk azért, hogy ezt megakadályozzuk...

OSZD MEG másokkal is!

bizarr európa politika soros bevándorlás menekültekm


Megtekintések száma: 73892





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet