Sorra perlik a rákban szenvedő betegek a népszerű kozmetikai céget!

2018. december 24., hétfő
Bebizonyították, hogy azbesztszármazékot tartalmaz a termékük, és ettől lettek betegek!

Lehull a lepel az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb botrányáról: durva dologba keveredett a cég, aminek a termékei a te otthonodban is ott vannak!

A Johnson & Johnson ellen jelenleg 1200 per folyik azért, mert a cég éveken keresztül elmulasztotta megfelelően tájékoztatni a vásárlókat arról, hogy intim hintőporának bizonyos összetevői kapcsolatba hozhatóak rákbetegségek kialakulásával.

Mindezt úgy tették meg, ahogyan a gyilkosok.

Aljas indokból hallgatták el az információt, anyagi érdekek mentén, hogy több termék fogyjon...

Emiatt a cég már egy 72 millió dolláros kártérítést volt kénytelen kifizetni egy petefészekrákban meghalt asszony családjának.

A cég szóvivője, Carol Goodrich az első büntető ítélet kapcsán próbált védekezni, és azt állította, hogy a 30 éves kutatásaik során nem mutattak ki kapcsolatot a rák és a termékeik között.

Azonban botrányos módon fény derült arra is, hogy ezek nem "független" kutatások voltak.

Egytől egyig a cég rendelte meg őket, és a cég által pénzelt kutatók és laboratóriumok végezték a vizsgálatokat, az eredményeket pedig meghamisították.

Valóban független tanulmányok ugyanis azbesztszármazékok jelenlétét mutatták ki rengeteg termékmintában.

A minták főleg az 1971 és 2000 között gyártott termékekre vonatkoztak, de voltak napjaink termékeiből is minták.

Négy milliárd 100 millió dolláros büntetésre és további 550 millió dolláros kártérítésre kötelezte egy amerikai esküdtszék a Johnson & Johnsont - írja az Euronews.

A cég által forgalmazott hintőpor 22 nőnél okozott petefészekrákot az ítélet szerint.

A 22 felperes közül hatan nem érték meg a bírósági tárgyalást.

Egyre több a hasonló per, sorra kerülnek elő azok, akiket a termék tett beteggé. Világszerte rengeteg ilyen beteg lehet, sokak szerint az évtized legnagyobb botránya kerekedhet ki az egészből.

"Az már nyilvánvalóvá vált a világ számára, hogy ez a vállalat gátlástalan, legalábbis a hintőporok kapcsán olyan információkat hallgattak el, ami emberéletekbe került, csak azért, hogy anyagilag gyarapodjanak!" - állítják a szakértők.

Egészségügyi szakértők a tárgyalás során megerősítették: az összetevők között a fő alkotóelemben, az ásványi zsírkőben azbeszt-szennyezést is találtak a Johnson & Johnson "Baby Powder" babahintőporában és "Shower to Shower" nevű termékében

- olvasható a Guardian beszámolójában.

A talkum (zsírkő) és a rákos megbetegedések közvetlen kapcsolatára léteznek ma egyértelmű bizonyítékok.

Forrás: Titoktemrinál.com

egészség életmód durva botrány


Megtekintések száma: 37143

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet