Sorra valósulnak meg a Nostradamus által jósoltak: az emberiségre valódi borzalom vár?

2019. június 20., csütörtök




A 16. század legnagyobb prófétája volt bizonyos értelemben.

Sokak szerint nem csak harmadik világháborút látta előre, hanem az első kettőt is, és az akkori idők Antikrisztusának - Hitlernek - a felemelkedését is.

Aztán a World Trade Center ellen elkövetett 2001 szeptember 11-i merényletet is előre megjósolta, melyről néhány sorban emlékezett meg.

Ijesztően pontos:

A VI. 97. számú jóslat így szól: "A nagy víz másik oldalán alászáll két nagy madár, a királynő, kinek keze tüzet tart, trónja vízből emelkedik, s látja, amint a két ördögi torony leomlik."

A nagy víz az elemzők szerint az Atlanti-óceánt takarja, a két madár a két eltérített repülőt, a tüzet tartó királynő a Szabadság-szobrot, az ördögi torony pedig a World Trade Center épületeit.

Emellett a pápákról is kifejezetten vérfagyasztó az, amit jósolt, mert ha végigvesszük, teljesen igaz:

I. János Pált a De medietate lunae mottóval jelölte, azaz egy hold fele, mellyel talán pápaságának rövid idejére utalt, mely egy holdciklus felénél szakadt meg. II. János Pál a nap gyötrelme volt, mellyel talán az egész világot megváltoztató fontos küldetésére utalt, és feltehetően nagy szenvedésére is.

Előbbi a világ nemzeteinek békéjéért tett erőfeszítéseit jelentheti, utóbbi pedig az őt ért merényleteket, valamint azt, hogy idősen, legyengülten és betegen is híveit szolgálta - írja a titokterminál.com

A harmadik világháború igen aggasztó jóslata is hozzá fűződik...

A világon minden úgy történt a történelem során, ahogyan azt Nostradamus előre látta...

Éppen ezért sokan aggódnak, mert a nagy próféta előre tudta, és le is írta, hogy pontosan mi vár majd ránk...

De vajon mit jövendölt Nostradamus az előttünk álló időszakra? Valóban eljön a harmadik világégés? Vagy már az aranykor küszöbén állunk?

Híres négysorosaiban Nostradamus három hatalmas és zsarnoki vezérről beszél, akiket An­tikrisztusnak nevez.

Egyes források Néró császárt, mások Napóleont tartják az első ilyen hadvezérnek, de a szakértők mindenhol egyetértenek abban, hogy a második Adolf Hitler volt.

Nostradamus jóslata szerint a harmadik Antikrisztus még félelmetesebb lesz, mint az előző kettő együttvéve.

Néhányan Szaddám Huszeinben, mások Oszama Bin Ladenben vélték felfedezni, sokan azonban úgy tartják, még nem ismerjük a jövő rettegett tömeggyilkosát, aki a látnok szerint a Közel-Keletről jön, és kék turbánban vonul be Európába...


OSZD MEG másokkal is!

durva jóslatok nostradamus próféciák


Megtekintések száma: 198984





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet