​Sötét jóslat: 2022-ben 3 napra elveszítjük a fényt – végzetes esemény várható?

2022. június 26., vasárnap
„A világ három napra elveszíti a fényt, szökőár elnyeli a partot, tűzgolyók pusztítják az eget.” Nostradamus előre látta a harmadik világháború kirobbanását?

Nostradamus (Michel de Nostredame 1503-1566) 1555-ben megjelent Próféciák című könyvében állítólag van egy jóslat a jelenkorra vonatkozóan, mely még mindig nem következett be, de a jelenkor esmeéyneit elézve már nincs messze.

A világ ugyanis 3 napra teljesen lveszíti majd a fényt, és kitör a harmadik világháború.

Hívei szerint nem lehet félvárról venni a jóslatait, mivel döbbenetes mi mindent megjósolt a jövőre nézve: Hitler hatalomra kerülésétől a New-York-i ikertornyok elleni támadásokig. Mások szerint zagyvaság az egész, mégis, mindenki igyekszik megkeresni, mit mond az előttünk álló évről.

Mivel a Próféciák 3793-ig adnak jóslatokat, jogosan tételezhetjük fel, hogy írt valamit 2022-ről is. És igen, máris olvashatjuk:

„A világ három napra elveszíti a fényt, szökőár elnyeli a partot, tűzgolyók pusztítják az eget.”

Bővebben:

„Hosszú nyomokat látok az égen, amelyekből tűzgolyók keletkeznek.” Nostradamus szerint a meteorok fele a szárazföldre, a másik fele a tengerekbe zuhan, és szökőárakat vált ki. Különösen Oroszországnak van mitől félnie.

A Földközi-tengeren várható robbanást viszont az ember okozza majd a Baleár-szigetek környékén, egy gondatlanul végrehajtott katonai kísérlet során.

Az megjósolt infláció már itt, az okos gépek lázadása azonban még előttünk áll.

2022-ben Franciaország jelentős részét özönvíz sújtja majd, utána a szárazság és a tűz elpusztítja, „megöli a föld minden gyümölcsét.” Az egész földkerekségen nő az éhezők száma.

A fény elvesztéséről, a legérdekesebb és legaggasztóbb részről így ír:

“Három nap, azaz 72 óra sötétség áll majd be, ez azonban jótétemény lesz az emberiségnek, mert abbamaradnak a háborúk és új együttérzés alakul ki az emberek között”

Vagyis Nostradamus elviekben előre láthatta az orosz-ukrán hábrút, és azt, hogy ez majd egy globális háborúba fog torkollni?

feltehetően ez a háború fogja okoznia globális élelmiszerválságot mely megöli a Föld minden gyümölcsét, és a “meteorok” talán épp ballisztikus, vagy interkontinentális rakéták a próféta saját szavaival, hiszen az ő korában még nem léteztek rakéták.


Megtekintések száma: 53613

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet