Sötét, orwelli világ köszönthet be: rabosíthatják az egész emberiséget

2021. október 19., kedd
A háttérhatalmi törekvések lassan révbe érnek, és eltűnnek a nemzetállamok?

Magyarországon bárkit le lehet hallgatni, bírói engedély nélkül, pusztán miniszteri jóváhagyással!

"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy. Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik...." - George Orwell (1903-1950)

Lassan olyan időkben élőnk, ahol nem scka az USA-ban, de Európa szerte nem lesz magánszféra. A totalitárius diktatúrának épülő Egyesült Európai Államok feltett szándéka lesz az - és már most is - hogy a polgárait mindig, minden körülmények között megfigyelje.

Televíziónkban, számítógépünkben kamera és mikrofon van, mások által levadászható WiFi hálózatokat használunk, és titkainkat a megfoghatatlan "felhő"-ben tároljuk.

Gondoltál már arra, hogy a rádiós bébiőr nem csak és kizárólag a gyermek sírását tudja közvetíteni?

Bizony, konkrétan arra gondolunk, hogy ma már egy egyszerű fülhallgató is mikrofonná alakítható úgy, hogy azt a távolból meghackelik! Ez az eljárás ma már rengeteg típusnál működik, és ezt nagyon kevesen tudják.

Itt vannak például a Google és egyéb nagy cégek.

A Google egyik kutatócsapata egy olyan modell kialakításán dolgozik, ami a megbízhatóságát méri a webes hírnév helyett.

A bejövő hivatkozások helyett az új, egyelőre bevezetés előtt álló [besorolási, angolul ?page rank?] rendszer a valótlan tényeket számolja majd az oldalakon.

A csapat szerint a kevés hamis adatot tartalmazó források megbízhatónak tekinthetők. A kiosztott pontszám lesz az egyes oldalak ?Tudásalapú Bizalmi Indexe?

A Facebook szintén érdekes dolgokat művel.

Sokak szerint a dezinformáció terjesztése, eközben a nemzetállamok nemzettudatának a médiában való kimosása, egyfajta kilúgozása zajlik.

Minél gyengébb egy nemzetállam polgáraiban a nemzettudat, annál könnyebb lesz azokat bedönteni. Ez pedig azt vetítheti előre, hogy néhány éven belül komoly veszélyben lehet hazánk is, így a háttérhatalommal szembe kerülve.

Az ördögi tervük megvalósításához ugyanis már csak néhány országgal kell megvívniuk a maguk kis csatáját, aztán tiszta lesz az európai hadszíntéren is a terep arra, hogy ezt a nyíltan totalitárius diktatúrát kiépítsék az egykori Európai unió romjai felett...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés illuminátusok háttérhatalom orwell világhatalmielit


Megtekintések száma: 44129

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet