Sötét, pogány titok uralja a Vatikán szívét?

2017. június 20., kedd
Ha ezt a világ tudná, az egyház pillanatok alatt összeomlana...

A gonosz szinte egy idős Rómával, és a katolikus templomokkal, Isten, valamint Jézus tanításával.

A gonosz mindig is jelen volt a világban attól fogva, hogy Ádám és Éva az édenkertben bűnbe estek a Sátán által. Ez a gonoszság azóta az emberiséget kíséri, mint egy lidérces árnyalak.

Sőt, maga a gonosz lehetett az, mely egyes templomokat, és az egyházat inspirálhatta - állítják sokan.

Rengeteg olyan információ látott napvilágot már a történelem folyamán, melyek arról árulkodnak, hogy egyfajta különös kultusz "működik", vagyis munkálkodik Rómában. Ez a különös erő az első századtól kezdve jelen volt.

Ezt a titokzatos és legendás kultuszt több ízben megpróbálta az egyház kivágni magából, mint amikor az elfertőződött sebet régen kivágták az emberből. Többször sikerült is kiűzniük Róma városából, egészen a Római Birodalom bukásáig.

Végül a kultusz megtalálta a módját, hogy lassan visszaszivárogjon az egyházba, ugyanúgy Rómába.

Ez az évszázadok alatti beépülés olyan sikeres volt, hogy mára már a Vatikán vezetésének legfőbb posztjait ezen kultusz titkos tagjai birtokolják. A kultusz egyfajta szövetséget kötött a démonokkal 1057-ben, legalábbis számos feljegyzés így említi a legendát.

A kultusz, amiről beszélünk, az illuminátusok kultusza. Az a kultusz, amit az egyház el akart mindvégig törölni, ugyanakkor kapóra is jött neki. Az illuminátusokra lehetett ugyanis "kenni" az összes az egyház által indított hadjáratot, vallási háborút, és Isten nevében indított genocídiumot.

Már évszázadokkal ezelőtt sokan gyanították, hogy a pápaság székhelyére régóta beszivárgott egy sötét érdekcsoport, valamiféle obskúrus célzatú titkos rend, amely évszázadokon át befolyásolta a római katolikus egyház egyes döntéseit, de ez nyilvánvalóvá csak az 1700-as éveket követően vált néhányak számára a Vatikán berkein belül.

Egy összeesküvés elmélet szerint a modern érában II. János Pál pápa ellen is azért követtek el merényletet - egy előre felbérelt "bábbal" - mert a pápa tudomást szerzett arról, hogy a Vatikán falain belül az illuminátusok már kiterjedt hatalommal rendelkeznek.

Az illuminátusok ugyanis már a kezdetektől fogva tudták, hogy az egyházon keresztül világhatalmi befolyásra tehetnek szert,

Mindvégig feltett szándékuk volt tehát, hogy beszivárogjanak a bíborosok közé és az adandó pillanatba a saját jelöltjüket, azaz egy illuminátus pápát szavazzanak meg.

Az egyház olykor háborúk kimenetelét dönthette el, vagy épp országokat tehetett tönkre gazdaságilag, közvetett módon, döntéseivel.

A Vatikán teljesen független, szuverén államként nyert elismerést, rögzítésre került a Vatikán területe, illetve a hozzá tartozó, területen kívüliséget élvező ingatlanok; valamint kinyilvánították, hogy a pápa személye szent és sérthetetlen.

Ez nem csak egy remek gazdasági kibúvó, ahol, mint valami titkos rejtekhelyek, bődületes dollármilliókat lehetett sunyiban tisztára mosni, de remek védvonal is volt, ahová az illuminátus erők visszahúzódhattak.

Hiszen aki a pápát bántotta vagy vádolta, arra nem csak az egyház, de a közvélemény teljes haragja lesújtott.

A Vatikáni Bank gazdálkodása titkos. Vagyonát 1994-ben Rosalio José Castillo felügyelő érsek 4 milliárd dollárra taksálta. 1990 óta hivatásos menedzsment irányítja, de a pápa közvetlen felügyelete alatt áll, aki egyedüli részvényesként birtokolja az egészet.

Mi ez, ha nem egy meghívás, egyfajta lehetőség a korrupcióra?

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés vallás vatikán illuminátusok


Megtekintések száma: 101369

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet