​Sötét titokra derült fény: már kétszer adatták ki Madeleine McCann feltételezett elrablóját

2020. július 4., szombat
Újabb részletekre derült fény Madeleine McCann feltételezett elrablójával kapcsolatban.

Ahogy a Blikk megírta, egy bizonyos Christian Brücknert gyanúsítanak a brit Madeleine McCann elrablásával. A kislány mág hároméves korában tűnt el egy portugáliai nyaraláson, azóta senki nem látta.

A legújabb információk szerint a gyanúsítottat, Christiant már kétszer kiadatta Portugália egy másik országnak gyermekek elleni szexuális bűncselekmények miatt, azonban a Madeleine ügyében nyomozó rendőrök nem gondolták, hogy Christiannak köze lehet az ügyhöz 

- írja a Daily Mail.

Először 1999-ben kellett hazamennie Németországba, miután négy évet töltött Algarve-ban és két évet a fiatal korúak börtönében egy gyermek szexuális zaklatása miatt. 

Második alkalommal pedig 2017-ben kellett Németországba mennie, hogy letöltse 15 hónapos börtönbüntetését egy gyermek szexuális zaklatása és gyermekpornográfia birtoklása miatt.

A férfit abban az évben vették őrizetbe Portugáliában, amikor Madeleine is eltűnt. Christiant épp egy játszótéren kapták el, ami 30 perc autóútra van attól a helytől, ahonnan Madeleinnek nyoma veszett. Annak ellenére, hogy a férfit kétszer is elítélték gyermekek elleni szexuális bűncselekmény miatt és 22 éven át lakott Algarve-ban, mégsem vették fel a szexuális bűnözők nyilvántartásába. Ez állhat amögött, hogy a nyomozók eddig nem kapcsolták össze Christiant az esettel.

Ugyanakkor nemrég kiderült, hogy Christian elismerte egy bírónak, hogy 2006-ban szexuális ragadozó volt, pontosan egy évvel azelőtt, hogy Madeleine eltűnt.

A férfi vallomását azonban nem vették nyilvántartásba.

Christian azután lett gyanúsított, hogy 2017-ben azzal dicsekedett egy barátjának egy hannoveri bárban - miközben egy tévéműsort néztek, ami Madeleine eltűnésének tizedik évfordulójára készült -, hogy tudja, mi történt Madeleine McCannel.

Christian 2017-ben visszatért Portugáliába, azonban visszaküldték Németországba, hogy megkezdje börtönbüntetését. 2018 augusztusában szabadon engedték, ezután elmenekült az országból. 2018 szeptemberében tartóztatták le az olaszországi Milánóban, majd visszavitték Németországba, ahol kábítószer-kereskedelemmel vádolták. 

Egy évvel később, 2019-ben pedig elítélték, mert 2005-ben megerőszakolt egy 72 éves turistát a portugáliai Praia da Luzban.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 20015

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet