Stephen Hawking félelmetes dolgot mondott egy idegen invázió lehetőségéről

2024. február 5., hétfő
Sokak szerint meg kellene fogadnunk az egykori fizikus tanácsát.

Stephen Hawking elméleti fizikus a szakmája egyik nagy zsenije volt. Érdemes odafigyelni a szavaira egy olyan embernek, aki a csillagászat és a kozmosz nagy modelljeit segített megalkotni.

Tisztánlátása miatt gyakran adott már olyan előrejelzést vagy tanácsot, mely később igaznak bizonyult.

A sajtó által korunk legnagyobb elméleti fizikusaként emlegetett Stephen Hawking egykor megfogalémauzta gondolatait a földönkívüli élet kutatásával kapcsolatos aggodalmaival. 

Elmondta ugyanis, hogy ha valaha felfedezzük az idegeneket, és erre jó esély is van a nem is túl távoli jövőben, akkor nem szabad felvenni velük a kapcsolatot.

Szerinte ugyanis egyáltalán nem véletlen az, hogy a kozmosz ennyire csendes, és ennyire kihaltnak tűnik.

Szerinte ugyanis a legtöbb civilizáció rejtőzködik, méghozzá egymás elől, és, más agresszív civilizációk elől. Több száz exobolygót fedeztünk már fel, ahol lehetne élet. Ha egyszer rádióüzenetet kapnánk egy ezekhez hasonló bolygóról, veszélybe kerülne az emberiség.

“Egy napon jelzést kaphatunk egy ehhez hasonló bolygóról, de a válaszadás terén már óvatosnak kell lennünk” – mondta. Hawking szerint a földönkívüliek pontosan úgy fognak viselkedni, mint a mai amerikaiak felmenői, és elég nagy az esély arra, hogy kiirtják az emberiséget.

Elsütötte korábbi mondatát is, miszerint “Egy fejlett civilizációval találkozás olyan lehet, mint az amerikai őslakosok találkozása Kolumbusszal. Az nem alakult valami jól.”

A földönkívüliek elsősorban a nyersanyagokért jönnének, és megjelenésüket gyilkolás, pusztítás kísérné.

A kozmoszban barangoló faj lennének, melyek bolygóról-bolygóra vándorolva felélnék és szétrabolnák az ott talált erőforrásokat, és gyarmatosítanák az ott élő civilizációkat. Stephen Hawkingnak ez volt a szent meggyőződése.

Már évekkel ezelőtt, 2010-ben arról beszélt a Discovery Channel-nek, hogy minél idősebb, annál inkább meggyőződése, hogy léteznek földönkívüliek, akik ki fogják irtani az emberiséget.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek stephen hawking invázió


Megtekintések száma: 1065350

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet