Stephen Hawking már 1981-ben meghalt, és titokban átvették a helyét? Bizarr teória állít hátborzongató dolgokat!

2018. április 22., vasárnap
Elképesztő teória látott aminap napvilágot, mely valósággal sokkolta az internetezőket. Arról van szó, hogy Stephen Hawking már könnyen lehet, hogy rég halott volt.

Minderről azonban a bolygó lakossága azért nem értesült, mert a legnagyobb titokban egyszerűen átvették a helyét.

Ezt többen is felvetették mostanában, főleg újságírók, akik rendszeresen megnézve a híres elméleti fizikus képeit, döbbenten tapasztalták, hogy a későbbi Stephen Hawking egyáltalán nem ugyanaz, mint a régi Stephen Hawking.

Érdekességként szokta a teória megemlíteni, hogy Stephen Hawking HÁROMSZOR tovább élt az ALS nevű izomsorvadásos betegséggel, mint az eddigi leghosszabb ideig élő túlélő.

Sokak szerint statisztikailag lehetetlen, hogy Stephen Hawking ilyen sokkal élte túl a legidősebb túlélőt. Tehát nagy valószínűséggel valamikor az élete egy adott korábbi pontján már meghalt.

A világot azonban ahelyett, hogy értesítettek volna, egyszerűen átvette valaki a helyét.

De miért is? És mi értelme lenne ennek az egésznek?

Nos, mielőtt erre rátérnénk, érdemes megemlíteni, hogy az ALS betegség átlagos túlélési ideje 4 év. Hawking professzort 1962-ben diagnosztizálták a kórral.

Ha megnézzük az alábbi képeket, elsőre talán nem is látunk túl sok különbséget a fiatalkori Hawking és az idősebb Hawking között. Azonban ha jobban megvizsgáljuk az arcának vonalait, akkor láthatuk, hogy nem egyezik.

Legalábbis az elmélet hívei szerint ezek hatalmas különbségek, és nem az öregedés okozta változásokról van szó, hanem arról, hogy ez élete egy adott pontjától helyettesítve lett a professzor.

A fiatalkori igazi Hawkingnek nagy fülei, és orra volt. Az időskorinak pedig kisebbek, holott egyesek szerint ez nem lenne indokolt.

A teória hívei szerint 1981 lehetett a pontos év, amikor az igazi Stephen Hawking meghalt, és helyettesítették.

Sokaknak az is feltűnt, hogy ennyi idősen sokkal fiatalabbnak nézett már ki, mint egykori 1980-as években készült fotóin, ami szintén jól érzékelteti és alátámasztja az ellentmondást.

És a nagy kérdés: miért volt erre szükség? Egyáltalán, ennek mi értelme volt?

Erre több teória létezik, de a legbizarrabb tézis szerint arról van szó, hogy Stephen Hawkinget titokban klónozták már a 90-es években, ekkor ugyanis már rendelkezésre állhatott a klónozáshoz szükséges technológia.

Mivel tudták, hogy briliáns elméletről van szó, akit nem hagyhatnak meghalni, az ALS-sel együtt klónozták le, és próbálnak napjainkban rájönni, hogyan is gyógyítsák meg.

Egy másik elmélet szerint Hawking annak idején akkora löketet adott az elméleti fizikának, hogy a tudományág képviselői nem hagyhatták, hogy a Hawking jelenség egyszerűen véget érjen a fizikus halálával, és egy imposztort "ültettek" a helyére.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány hihetetlen összeesküvés bizarr stephen hawking


Megtekintések száma: 34427

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet