Stephen Hawkingot valójában meggyilkolták, hogy ne rántsa le a leplet a földöníkvüliekről - állítják

2023. szeptember 27., szerda
Nem ő az első és egyetlen tudós, akit félreállítottak a történelem során. Közel járhatott a végső igazsághoz, és ezt el akarta mondani a világnak?

Lehetséges, hogy Stephen Hawking olyan dolgokról tudott, ami komolyan veszélybe sodorta az életét, és valójában a halála nem volt teljesen természetes....

Összeesküvés elmélet hívők körében merült fel nemrég először, hogy valami történhetett, amit nem mondanak el a világnak a brit elméleti fizikus halálával kapcsolatban.

Ne feledjük, már évtizedek óta léteznek olyan fegyverek, melyekkel úgy lehet valakit eltenni láb alól, hogy a boncolás során természetes halálokot találjanak az orvosok.

Ilyen volt többek között a hírhedt CIA által is használt szívroham fegyver is.

Stephen Hawking mindig is hitt az idegenek létezésében, és gyakran figyelmeztette arra a világot, hogy nem lenne szerencsés, ha egy földönkívüli civilizációval találkoznánk, mert feltehetően elpusztítanának minket.

Szerinte ugyanis az intelligencia és a technológiai fejlettség még nem vonná magával azt, hogy elég intelligensek a békéhez, vagy ahhoz, hogy ne sanyargassanak más lényeket.

Sokak szerint Hawking rálelhetett valamire, ami végérvényesen bizonyította volna a földönkívüliek létét itt az univerzumban, ezért veszélyt és fenyegetést jelentett a titkos háttérhatalmak számára, akik bár tisztában voltak ezzel, próbálták a végsőkig titkolnia világ elől ezt.

Mint kidrült, Hawking utolsó dopkumentuma amin dolgozott, végleg bizonyíthatta volna a multiverzum elméletet.

Azaz a segítségével rálelhetnek a jövőben más univerzumok nyomaira, ezzel pedig idővel fel si fedezhetjük azokat. Ez magával vonja más létformák kolóniáinak is a felfedezését.

Az elmúlt évtizedekben számos alkalommal tettek el láb alól kutatókat, csillagászokat, fizikusokat.

Ők mind rejtélyes körülmények között haltak meg. Egy időben pedig több tucatnyiukat érte rejtélyes baleset, ez pedig azt jelentette, hogy szisztematikusan próbálták elhallgattatni azokat, akik túl sokat tudtak.

A bizarr összeesküvés elmélet hívei szerint Hawking esetében is ez tönkretehetett, és a megfelelő pillanatra vártak, amikor el tudják tenni láb alól, majd halálát az öregségnek, betegségének és korának tudják "beállítani".

Azonban az igazság mindezek ellenére előbb vagy utóbb, de ki fog derülni...

Ahogyan az is, hogy Hawking pontosan min is dolgozott életének utolsó napjaiban, és miért halt meg valójában...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók összeesküvés stephen hawking idgeenek idgeen


Megtekintések száma: 144290

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet