Steven Greer - A Földönkívüliekről való titkolózás oka az Ingyen Energia, ami megborítaná a világot

2022. augusztus 29., hétfő




Döbbenetes interjúban rántotta le a leplet a világ legnagyobb összeesküvéséről!

A férfi Steven Greer tökéletesen valós dolgokról beszél. 

Fontos megemlíteni, hogy ő a Disclosure Project alapítója.

Leszerelt kormányzati és katonai tisztekkel igyekeznek együtt kongresszusi meghallgatást és nyilvánosságra hozatalt elérni az összes fennálló bizonyíték segítségével.

Az UFO-titkolózás másik legfőbb oka: a spirituális tudatosság, a tudatosságbeli emelkedés - ami teljes, rendszerszintű változást jelent majd az emberiség és a Rendszer életében.

Itt a fizika egy teljesen új ágáról van szó! Ami ha köztudomásra jut, az a világ nagy olajkomplexumának végét jelentené, az olajdollár alapú világazdasági rendszer végét, a ma ismert közszolgáltatók - áram, gáz , egy teljesen új energiaügyi paradigma lenne.

Az UFO-titkolózás mögötti makroökonómiai hatalom az, amivel senki sem foglalkozik.

Ha találkoznánk valamivel, ami több száz ezer vagy több millió évvel fejlettebb, mint mi vagyunk, annak a civilizációnak minden megnyilvánulása csodaszerű lenne, csodának vélnénk vagy valami olyasminek, amit ma vallásos szövegekben lehet olvasni.

Így felvetül a kérdés, hogy az ókori időkből, ősi kultúrákból mennyi történetet tartunk számon mitológiaként, melyek valójában mind olyan esetmegfigyelések voltak, melyeket a mai technológiával sem tudunk megmagyarázni, nemhogy kétezer, ötezer vagy tízezer évvel ezelőttivel!

Ugyanis két-harmada a lakosságnak hisz abban, hogy van intelligens élet valahol odakint. És több, mint a lakosság 50%-a úgy gondolja, hogy már meglátogattak minket, értik ugye?

Mivel rendelkezünk a titkosított projektekben, amik UFO-nak néznek ki, és hogy ilyenek léteznek-e?

A válasz "IGEN", tervezve és építve voltak olyan járművek, melyek ElektroMagnetikus Gravitáció - EMG - meghajtásúak ''anti-gravitációs'' járművek - populáris kifejezés, nem pontos- olyan járművek, melyek kijátszák a gravitációt, lebegnek, és csöndesek, az '50-es évek óta, az 1950-es évektől kezdve. Ezek magas szinten titkosított anyagok.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés ingyen energia


Megtekintések száma: 149839





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet